ÄKS

Äänekosken keskustan Alko muuttaa marraskuussa K-Citymarketiin

04.09.2020 12:45

Äänekosken Alkon S-marketin yhteydessä sijaitseva myymälä muuttaa uusiin tiloihin K-Citymarketin yhteyteen marraskuun lopulla. Muuton yhteydessä myymälä on suljettuna yhden päivän.

 

– Pyrimme aina löytämään myymälöille asiakkaiden kannalta optimaalisimmat sijainnit ja myös liiketoiminnallisesti järkevät ratkaisut. Äänekoskella olemme jonkin aikaa selvittäneet mahdollisuutta siirtyä pienempään liiketilaan, kertoo aluepäällikkö Jari Hiekkataipale Alkon lähettämässä tiedotteessa.

Uudessa 175 neliön myymälässä panostetaan tuotteiden selkeään esillepanoon ja vaivattomaan asiointiin. Sesongit ja ajankohtaiset teemat näkyvät vahvasti ja eri tuoteryhmät on helppo löytää. Myös vastuullisuuden teemat ja kampanjat ovat näkyvä osa myymälässä asiointia.

– Erinomainen asiakaskokemus ja vastuullisuus ovat meillä työn keskipisteessä. Sama tuttu henkilöstö jatkaa uudessa myymälässämme. Myyjiemme asiantuntemus ja helppo lähestyttävyys on saanut asiakkailtamme kiitosta. Kannustankin kääntymään myyjiemme puoleen myymälässä asioitaessa ja hyödyntämään heidän apuaan esimerkiksi ruoan ja juoman yhdistämisessä, palvelupäällikkö Anssi Varonen rohkaisee.

 

Vastaa

  1. Koskenkorva sanoo:

    Ois siirtäny koko puljun suolahteen. Siinä vasta oiva ja keskeinen sijainti!

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy