ÄKS

Äänekoski Äksön avaa kesän – luvassa huikea esiintyjäkattaus

14.05.2024 08:39

Äänekoski Äksön on koko perheen ilmaistapahtuma, joka järjestetään kaupungin keskustassa. Tapahtuma avaa Äänekosken kesän 8.6.2024 klo 10-15 välisenä aikana.

 

Tapahtumassa esiintyy tunnettuja artisteja ja paikan päällä on paljon ohjelmaa kaiken ikäisille. Tutustu kivijalkaliikkeiden kampanjoihin, kierrä tapahtuman kojuja ja vietä mukavaa päivää Äänekoskella.

Neljättä kesää putkeen järjestettävä Äänekoski Äksön tuo keskustaan koko perheelle ohjelmaa. Tapahtumassa pääset nauttimaan veloituksetta live-musiikista kaupungintalon alapuolella Häränvirranrannassa, nauttimaan herkkuja myyntikojuista ja alueen lounasravintoloista/kahviloista sekä tutustumaan paikallisten kivijalkaliikkeiden tapahtumakohtaisiin tarjouksiin. Lisäksi kaupungintalon parkkipaikalla pidetään tapahtuman aikaan peräkonttikirppis.

Yhteistyössä on voimaa

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Äänekosken kaupunki ja Äänekosken Yrittäjät. Eri toimijoiden yhteistyö tapahtuman järjestämisessä on tärkeää ja kaikki tavoittelevat yhteistä päämäärää, eli elinvoimaista keskustan aluetta.

– Viime vuonna Äksön todellakin avasi Äänekosken kesän upealla ohjelmalla ja aurinkoisella säällä. Toivotaan tälle vuodelle vähintäänkin yhtä menestyksekästä tapahtumaa. Tapahtumaa suunniteltaessa on huomioitu kaikenikäiset asukkaat ja kesälomalaiset.  Tervetuloa tutustumaan paikallisiin liikkeisiin ja niiden tarjouksiin, kannustaa Äänekosken Yrittäjistä Ella Tuovinen.

Nauti monipuolisesta musiikkikattauksesta

Live-musiikista päästään nauttimaan koko aamupäivän Häränvirranrannan miellyttävässä miljöössä. Tapahtuman avaa keskustan läpi kulkeva Harrasteajoneuvojen Cruising. Päivän ensimmäisestä live-musiikkiesityksestä vastaa Pikku Papu orkestereineen. Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Puolen päivän jälkeen lavalle astelevat Emma Salokoski ja Jarmo Saari. Hurmaavaa laulaja-lauluntekijä Salokoskea kuvaillaan muun muassa musiikillinen kameleontti ja monipuolinen tulkitsija. Äänekoski Äksön tapahtuman päättää karismaattinen laulaja Pauli Hanhiniemi ja muusikkojen muusikko Ville Rauhala liikekannalla. Kaksikon yhteinen keikkakokoonpano M.A.D. eli ”Melko Akustinen Duo” seikkailee hilpeästi tässä hetkessä. Kitaran ja kontrabasson komppimatto täydentyy ”Melko Sointuvalla” kaksiäänisellä laululla.

 

Aikataulu:

Tapahtuma alkaa klo 10.00

Harrasteajoneuvo Cruising klo n. 10.30 – 10.45

klo 11.00-11.45 Pikku Papun orkesteri

klo 12.30-13.15 Emma Salokoski duo

klo 13.45-14.30 Pauli Hanhiniemi

Tapahtuma loppuu klo 15.00

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy