ÄKS

ÄKSän päätoimittaja Marjo Steffansson: ”Ostetaan läheltä ja tuetaan paikallista”

02.09.2022 06:27
ÄKS on paikallinen ja aidosti yksityinen äänekoskelaisyritys. "Äksään laitettu ilmoitus on upea valinta" sanoo päätoimittaja Marjo Steffansson ja kiittää jokaista ilmoitusasiakasta.

Tuleva lauantai (3.9.) on valtakunnallinen Suomen Yrittäjien lanseeraama Lähilauantai. ÄKSän päätoimittaja Marjo Steffansson suosittelee suosimaan paikallisia yrityksiä ei vain lauantaina vaan vuoden jokaisena päivänä.

 

Lähilauantain tarkoituksena on muistuttaa siitä, miten tärkeää on, että oman kotikaupungin tarjolla olevat palvelut säilyvät lähellä myös tulevaisuudessa. Lähilauantailla halutaan tukea myös paikallista yrittäjyyttä.

– Ei ole harhaa, kun sanon, että Äänekosken yrittäjäelämä näyttää merkkejä vilkastumisesta. Jos yksi liike lopettaa, niin kohta on toinen tilalla. Keskustan näyteikkunat eivät ammota tyhjyyttään niin kuin vielä hetki sitten. Näyttää siltä, että selvisimme koronastakin, Steffansson huokaa.

Uudet tehdasuutiset pitävät meitä äänekoskelaisia vielä jännityksessä.

– Kaavoituksiin katsoen meidän kannattaa olla nyt valppaana, sillä uskallan arvioida, että kohta jytisee, nimittäin uutispommi. Se saattaa olla laatuaan sellainen, että keltatakit lisääntyvät katukuvaan, yritystoiminta vilkastuu, asunnot menevät kaupaksi ja uusia rakennetaan. 

Palataan takaisin lähilauantaihin.

– On meistä kuluttajista kiinni, onko meillä kivijalkakauppoja ja palveluita täällä Äänekoskella. Jos auton nokka lähtee ostoksille Jyväskylän suuntaan tai verkkokaupasta klikataan niitä hyödykkeitä ja tarvikkeita joita kotikylältä saa, tekee karhunpalveluksen elinvoimallemme. 

Ostetaan läheltä ja tuetaan paikallista. Tehdään niin kuin Suomen yrittäjät yllyttää:

– Laitetaan lauantaina ostohousut jalkaan, ovimpumput laulamaan ja kassakoneet kilisemään – täällä meillä, Äänekoskella. Lisään vielä, että ei vain lauantaina vaan viikon jokaisena päivänä läpi vuoden, Marjo Steffansson sanoo.

Vastaa

 1. Bullriver sanoo:

  Juuri näin,paikallisista kannattaa ostaa. Ja paikallisia palveluja käyttää. Ja käydä paikallisissa kahviloissa, pubeissa ja ravintoloissa. Jokainen kaupunkilainen on vastuussa elinvoimaisuudesta.

 2. Jippii sanoo:

  Mielelläänhän sitä paikallisia yrityksiä tukisi mutta esim. auton varaosat ovat kivijalkamyymälässä 30-100% kalliimpia kuin kilpailijan nettikaupassa. Ja sekin etu että hyllystä löytyy heti on poistunut, koska kukaan ei pidä enää varastossa mitään.

 3. Kunnollista oli sanoo:

  Kyllähän se lapsuudesta muistuu, kun käytiin Rossossa syömässä, sen jälkeen Tattiksesta karkit ja Ääneviihteestä illaksi leffa.
  On nykyään vähän isompien kaupunkien juttuja tuollaiset oikeat ravintolat ja erikoisliikkeet.
  Nykyajan katukuvaa värittää halpakaupat ja Helly Hansenit..

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy