Äänekosken keskustan liikkeissä vallitsee remonttibuumi. Uusittuja tiloja on viimeisen vuoden aikana avattu siellä sun täällä. Yksissä tehdään enemmän kuin toisissa, mutta tarve lähtee aina käytännöstä. Kun jokin ei toimi tai asiakkaat eivät viihdy, on aika uudistua.
Pizzeria Haneyn remontti valmistui juuri kesäksi. 11 vuotta toiminnassa olleen ravintolan sisustaa uusittiin käytännön syistä, ja esimerkiksi rahastustiski siirrettiin pois entiseltä paikaltaan.
– Tiski käännettiin niin, että kasvot on asiakkaisiin päin, vaikka olisikin pizzapöydän ääressä leipomassa. Uuni ja kebabgrilli siirrettiin samaan paikkaan, ettei enää tarvitse juosta keittiön ja tiskin väliä. Tämä ratkaisu on toimivampi ja nopeampi, iloitsee Haneyn omistaja Hasan Alagöz.
Asiakkaiden ensivaikutelmaa hioo myös Niskanen Oy.
– Aiomme uusia ja nykyaikaistaa kodintekniikkaosasaston esillepanoa, jotta myymälän yleisilme raikastuisi ja esimerkiksi itsepalvelutuotteet olisivat paremmin esillä. Seinäpintoja uusitaan 60 metrin edestä, kertoo Timo Niskanen.
Sekä Alagöz että Niskanen ovat sitä mieltä, että liikkeillä on jatkuva paine uudistua ja muuttua.
– Aikaansa pitää seurata. Asiakkaita vartenhan tätä tehdään, Timo Niskanen summaa.
Niskasen remontti on ollut 40 vuotta sitä, että vaihdellaan osastoja toisten paikoille. Varsinainen remonttibuumi.
Olen juuri käynyt sivustossasi löysin hyvin. On selvää, nopeaa ja helppoa