ÄKS

Asuminen Eerolanrannassa jatkuu turvallisesti vesivahingosta huolimatta

10.07.2023 21:45

Eerolanrannassa lauantaina sattunut vesivahinko ei ole vaikuttanut asukkaiden turvalliseen elämään eikä toiminnan jatkuvuuteen. Vahinko rajoittui alakertaan eikä sillä ollut vaikutuksia asukkaiden tiloihin.

 

Henkilöstö hälytti vahingon havaittuaan paikalle pelastuslaitoksen ja huoltoyhtiön edustajat, ja kuivatus käynnistyi nopeasti. Maanantaina Eerolanrannassa on selvitetty tilanteen syntymiseen johtaneita syitä ja jatkettu kuivatusta ja laitteiden tarkistusta.

Eerolanranta on 60-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka sisällä on neljä ryhmäkotia ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Ympärivuorokautinen asuminen sisältää asiakkaan ympärivuorokautisen hoivan ja hoidon, ateriat, siivouksen, vaatehuollon ja osallisuutta sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut. Ympärivuorokautinen palveluasuminen perustuu vuokrasopimukseen, ja jokaisella asukkaalla on oma huoneensa

Eerolanrannan omistaa ja sen on rakennuttanut Äänekosken Asumispalvelusäätiö sr. Keski-Suomen hyvinvointialue on tiloissa vuokralaisena.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy