ÄKS

Elorieha palaa Rantapuistoon – luvassa leppoisaa meininkiä koko perheelle

10.08.2022 17:18
Elorieha vuonna 2019. Kuva: Sisä-Suomen Lehti.

Perinteistä koko perheen Eloriehaa vietetään tulevana perjantaina 12.8. Äänekosken Rantapuistossa. Samalla juhlistetaan koulujen alkua ja tavataan tuttuja.

 

Kello 17.30 käynnistyvässä tapahtumassa on ohjelmaa, koettavaa ja nähtävää läpi illan aina 20.30 asti.

Rantapuiston esiintymislavalle nousevat tänä vuonna iki-ihana pelle Doris von Balkan sekä nuorista ammattimuusikoista koostuva puhallinorkesteri Timo Brassband. Kansainvälisiinkin hitteihin tarttuvan TIMOn karismaattinen lavaesiintyminen on yleisölle mukaansatempaava elämys. Varaudu siis myös jammailemaan.

Lavaohjelman lisäksi rannasta löytyy muun muassa rallisimulaattori, VPK:n ja Ala-Keiteleen Järvipelastajien kalustoa, poneja, urheiluseurojen puuhapisteitä, hyvää ruokaa ja herkkuja.

Eloriehan vuosittaiset vetonaulat ovat perheen pienimpien oma pehmokoiranäyttely sekä keppiheppakisa. Pehmokoiranäyttelyn järjestää tänä vuonna Äänekosken 4H omalla pisteellään non stop-meiningillä eli siihen voi osallistua koko illan ajan.

Keppiheppakisan järjestää puolestaan Ääneseudun Ratsastajat, joilla on huippuhieno esterata Rantapuistossa. Muista ottaa oma pehmolemmikkisi ja keppiheppakin mukaan tapahtumaan.

Rantapuistossa on tänä vuonna kaikkiaan yli 50 näytteilleasettajaa. Tapahtuman aikana Ääneseudun karaokeyhdistys laulattaa karaokea. Lisäksi höyrylaiva S/S Toimi risteilee vierasvenelaiturista.

Eloriehassa jaetaan myös Sisä-Suomen Lehden Olli-patsas. Se myönnetään vuosittain ansioituneelle äänekoskelaiselle henkilölle tai yhteisölle, joka on tuonut Äänekoskea monipuolisesti esille ja toiminut hyvässä yhteistyössä paikallislehden kanssa.

Elorieha järjestetään nyt jo 12. kerran. Sisä-Suomen Lehti toimii Eloriehan vastuullisena järjestäjänä. Tapahtuma on päihteetön ja ilmainen.

Elorieha Rantapuistossa pe 12.8. klo 17.30 alkaen

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy