ÄKS

Entistä suurempi JYSK Äänekoski avasi ovensa

30.09.2021 10:42

JYSKin Äänekosken myymälä on saanut uuden, valoisamman ilmeen ja avarammat tilat juuri valmistuneen remontin myötä. Myymälää on laajennettu reilulla 300 neliöllä sekä myymälän valaistus ja värimaailma on uusittu.

 

Selkeämmän pohjaratkaisun ja uusien myymäläkalusteiden ansiosta syksyn uutuudet ja kodin sisustamisen tuotteet saadaan esille aiempaa inspiroivammalla tavalla. Suuremmat tilat vastaavat paremmin kasvavien asiakasmäärien ja valikoiman tarpeisiin.

Uudistus on osa JYSKin mittavaa projektia, jossa kaikkiin ketjun myymälöihin päivitetään yhtenäinen myymäläkonsepti Suomessa ja muualla Euroopassa. JYSK Äänekoski avattiin nykyisellä paikallaan vuonna 2003 ja tämä on ensimmäinen mittavampi uudistus.

– Tieto myymälän laajennuksesta on otettu asiakkaiden keskuudessa positiivisesti vastaan ja remontin aikana käyneet asiakkaat ovat kehuneet, miten myymälä on muuttunut valoisammaksi ja tilavammaksi. Tyhjät liiketilat ovat aiheuttaneet paikkakunnalla huolta ja olemme saaneet kiitosta toiminnan jatkuvuudesta, kertoo myymäläpäällikkö Maiju Arve.

– Olemme todella ylpeitä uudesta myymälästämme. Syksyn ja joulusesongin jälkeen odotamme innolla myös jo kevättä ja puutarhakauden avausta. Lisätilan ansiosta saamme muun muassa puutarhakalusteet aiempaa tilavammin esille sisälle myymälään.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy