ÄKS

Heavy Center Hirvaskangas pitää pyörät pyörimässä – Raskaan liikenteen palvelukeskus valmis palvelukseen

22.12.2020 11:24
Yrittäjä Tommi Salo ja toimitusjohtaja Ville Vaissi toteavat, että uuden palvelukeskuksen tiloissa on nyt mainiot edellytykset yhteistyölle ja raskaan kaluston monipuolisille palveluille.

Hirvaskankaalla avataan Heavy Center. Toiminta alkaa tammikuun alussa. 

 

– Suomi toimii tieliikenteen varassa ja me pidämme osaltamme huolen, että raskaan liikenteen pyörät pyörivät, kertoo karstulalainen yrittäjä Tommi Salo Heavy Center Hirvaskankaan mittavissa ja uutuuttaan hohtavissa tiloissa Äänekosken Hirvaskankaalla.

Tiloja esiteltiin tiedotustilaisuudessa maanantaina. Palvelut ovat jo tarjolla, mutta viimeistelytyöt jatkuvat ja talon täysipainoinen toiminta käynnistyy vuodenvaihteen jälkeen maanantaina.  Salo kertoo, että yhteistyökumppaneiksi on valikoitunut pienyrityksiä, joiden kanssa voidaan toimia joustavasti ja monipuolisesti.

Heavy Centerillä on rekkojen korjaus-, huolto- ja pesulinjat. Myös paketti- ja asuntoautoille on oma korjaushalli. Kuljettajille on virkistys- ja lepotilat saunan kera. Katsastuspalveluja tarjoaa Hirvaskankaan Autokatsastus ja rengashuoltoa Rengasmyynti Tuomiset. Henkilöautojen huoltoon ja korjaukseen on toimipiste Autohuolto Kinnusella ja toimitilat on myös Daf- kuorma-autojen myynnillä ja esittelyllä.

Palvelukeskuksen rakentamista on varjostanut koronaepidemia, mutta rekat kulkevat ja tarvitsevat huoltoa nyt ja tulevaisuudessa.

Salo kertoo, että palvelukeskuksen sijoittuminen vilkkaan rekkaväylän ja suositun taukopaikan tuntumaan on ollut hankkeessa kantavana ideana. Nelostiellä kulkee risteysalueella vuorokaudessa lähes 2000 rekkaa ja raskaita ajoneuvoja liikkuu runsaasti myös itä-länsi -suunnassa.

– Kalustoa voidaan huoltaa samalla, kun kuljettajat kuljettaja on säädösten vaatimalla tauolla. Palvelut ovat tarjolla kätevästi matkan varrella, eikä niiden perässä tarvitse koukata kauemmas.

Heavy Centerin toimitusjohtaja Ville Vaissi kertoo, että aloitusvaiheessa työllistyy 6-7 henkeä.

– He ovat raskaaseen kalustoon erikoistuneita ammattilaisia.

 Vaissi arvioi, että toiminnan vakiinnuttua talon yrityksissä työskentelee parisen kymmentä henkeä. Tommi Salo kertoo, että tontilla on rakennuslupaa lisärakentamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Tilat voidaan jopa kolminkertaistaa, jos tarvetta ilmenee.

 

 

 

   

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy