ÄKS

Jani Korhonen K-Rauta Saarijärven ja Äänekosken kauppiaaksi – uusi kauppias aikoo panostaa asiakaspalveluun

05.09.2023 14:47
Tuore kauppias odottaa jo innolla sitä, että pääsee toteuttamaan omia ideoitaan asiakkaiden hyväksi

K-Rauta Saarijärvi ja K-Rauta Äänekoski saavat uuden kauppiaan Jani Korhosesta, joka aloittaa uudessa työssään 29. syyskuuta. Saarijärvi ja Äänekoski ovat Korhosen ensimmäiset kauppapaikat K-kauppiaana.

 

Jani Korhonen, 43, aikoo ammentaa ideoita kauppojensa kehitykseen monipuolisesta rautakaupan työkokemuksestaan. Korhonen aloitti heti armeijan jälkeen varastomiehenä sekä eri osastoilla myyjänä K-Rauta Tourutornissa Jyväskylässä. Kaupan esimiehen ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen Korhonen palasi yritysmyyjäksi K-Rautaan. K-Rauta-kauppiasvalmennuksesta Korhonen valmistui vuonna 2020.

Tuore kauppias odottaa jo innolla sitä, että pääsee toteuttamaan omia ideoitaan asiakkaiden hyväksi. Saarijärven ja Äänekosken K-Raudoissa hän aikoo panostaa erityisesti asiakaspalvelun kehittämiseen.

– Yritysasiakkaita aiomme palvella päivittäistä asiointia helpottavilla ja aikaa säästävillä ratkaisuilla. Kuluttaja-asiakkaille tarjoamme hyvän ja asiantuntevan palvelun lisäksi ideoita ja ohjeita, Korhonen kertoo suunnitelmistaan.

K-Rauta Äänekoski ja K-Rauta Saarijärvi työllistävät yhteensä noin 20 henkilöä.

Korhonen asuu perheineen Jyväskylässä. Perheeseen kuuluvat vaimo Elina, 17- ja 14-vuotiaat tyttäret sekä jackrusselinterrierit Hilla ja Masa-Äijä. Harrastuksiin kuuluvat moottoripyöräily, harrastejääkiekko ja luonnossa lenkkeily.

– Aivan mahtavaa päästä tutustumaan työntekijöihin ja asiakkaisiin. Nähdään kaupoilla!, Korhonen toivottaa uusille ja vanhoille asiakkaille.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy