ÄKS

Joulupuu-keräys alkaa perjantaina – Äänekoskella keräyspaikkana K-Citymarket

30.11.2020 14:03

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry. järjestää jälleen perinteeksi muodostuneen Joulupuu-keräyksen Jyväskylässä, Äänekoskella ja Laukaassa.

 

Keräyksen tavoitteena on tuottaa hyvää joulumieltä lahjojen antajille sekä ennen kaikkea tuoda iloinen joulu sinne, missä sitä tarvitaan. Lahjat ovat vuodesta toiseen ilahduttaneet eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. 

– Tänä vuonna lahjoitukset ovat erityisen tärkeässä asemassa koronan tuomien haasteiden vuoksi. Monia perheitä on kohdannut työttömyys, lomautukset ja sairastuminen. Poikkeusaika on useille perheille psyykkisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti raskas. Joulupuu-keräyksen lahjat helpottavat perheiden taloudellista painetta joulusta, kommentoivat Jyväskylän sosiaalitoimen perhetyön työntekijät Joulupuu-keräyksen merkitystä tänä vuonna. 

Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin. Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle! Tänäkin vuonna lahjat jaetaan lastensuojelun työntekijöiden kautta 0–21-vuotiaille lapsille ja nuorille Jyväskylässä, Äänekoskella ja Laukaassa. 

Lahjoihin kiinnitetään pakettikortti, joka kertoo lahjan sisällön mahdollisimman tarkasti. Näin lahja voidaan kohdentaa juuri sitä toivoneelle lapselle tai nuorelle. Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Myös lahjakortit ja elämyslahjat ovat toivottuja ja sopivat kaikenikäisille. Erityisesti itsenäistymässä olevien nuorten lahjoille on kova tarve.

Monelle lahjoittajalle keräys on muodostunut osaksi tärkeitä joulun perinteitä, jossa joulun ajatus konkretisoituu. Lisäksi keräykseen osallistuu vuosittain myös koululuokkia sekä työ- ja harrasteryhmiä, ja yhdessä annetut lahjat tuovat joulumieltä kaikille. 

Joulupuu-keräys järjestetään tänä vuonna 4.-13.12. ja keräyspaikkana Äänekoskella toimii  K-Citymarket Äänekoski. 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy