ÄKS

Äänekoskelaiset kansanedustajaehdokkaat saapuvat yrittäjägrillille

18.03.2023 06:00
Yrittäjien vaalipaneeli ti 21.3. klo 18-20 Wille Olohuone ja Keittiössä 

Äänekosken Yrittäjät ry on kutsunut äänekoskelaiset valtuustopuolueiden eduskuntavaaliehdokkaat vaalipaneeliin – kaikki kuusi mukaan kutsuttua ehdokasta ovat valmiina hiillostettavaksi.  Mukaan kuulolle kutsutaan Äänekosken Yrittäjät ry:n jäsenet sekä äänekoskelaiset yrittäjät. 

 

Vaalipaneeli järjestetään tiistaina 21.3. Kahvila ja Olohuone Willessä ja illan teemana on yrittäjyys. Vastaamaan saapuvat keskustan Jari Halttunen, kristillisdemokraattien Joona Ilves, vasemmistoliiton Sirpa Martins, sosialidemokraattien Seppo Ruotsalainen, perussuomalaisten Petra Virtanen ja kokoomuksen Matti Välilä. 

– Yrittäjyys on vahva teema, sillä Suomen kasvu syntyy suomalaisten yritysten kasvun kautta, sanoo paneelin juontajaksi kutsuttu yrittäjä Marjo Steffansson

Kun on kyse yrittäjien vaalipaneelista, kysymykset koskevat yrittäjien elämää ja yrittämistä itsessään.  

– Paikalle toivotaan tietenkin yleisöä, joten järjestömme jäsenet sekä paikalliset yrittäjät  yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen, Äänekosken Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jarmo Vainikainen sanoo. 

Yrittäjyys on kasvun ja investointien moottori. Suomen yrittäjien vaaliteemana on ”Nostetaan rimaa”. Riman nostaminen koskee kaikkia: julkista sektoria, päättäjiä, yrityksiä ja työntekijöitä.

– Kasvaakseen yrittäjä tarvitsee vakaan ja kilpailukykyisen verotuksen, osaavaa työvoimaa ja vähän byrokratiaa. Julkisen talouden on oltava kunnossa. Päättäjien on nostettava rimaa ja tehtävä kasvupolitiikkaa, joka vahvistaa Suomen talouden kestävää kasvua. Samalla on tehtävä sopeutuspolitiikkaa ja leikattava erityisesti niitä menoja, jotka jarruttavat kasvua ja hidastavat työllisyyden kasvua, näin linjataan yrittäjien vaaliteemassa. 

Myös yleisölle annetaan mahdollisuus kysymyksiin. 

– Olen saanut kysymyksen korkealta tasolta, Suomen Yrittäjien puheenjohtajalta,  suolahtelaissyntyiseltä Petri Salmiselta. Kysymys tulee myös paikalliselta tasolta, eli Äänekosken yrittäjien hallitukselta sekä lukion yrittäjyyskurssilta, Steffansson sanoo.

Äänekosken Yrittäjät ry kutsuu yhdistyksensä jäsenet ja paikalliset yrittäjät mukaan kuulemaan kuinka valoisaa tulevaisuutta äänekoskelaiset kansanedustajaehdokkaat lupaavat yrittäjille. 

– Uskallan jo ennustaa, että vaalipaneelissa puhuttavat yrittäjien hyvinvointi, hankinnat ja yrittäjän toimeentulo, Marjo Steffansson ennustaa.

Yrittäjien vaalipaneeli ti 21.3. klo 18-20 Wille Olohuone ja Keittiössä 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy