ÄKS

Kaupungin oikaisu 4.11. julkaistuun keihästiedotteeseen

14.11.2019 11:39
Äänekosken kaupungin 4.11.2019 julkaisemassa tiedotteessa ”Kimmo Kinnusen MM -91 voittokeihäs esille Pankkari Areenan pysyvään näyttelyyn”, annettiin virheellisesti ymmärtää, että keihäs olisi aito MM -91 voittokeihäs.

 

Todellisuudessa keihäs on Kimmo Kinnusen nimikirjoituksella varustettu Apollo -merkkinen harjoituskeihäs, jonka Kinnunen lahjoitti muistoesineenä huutokaupattavaksi hyvän asian puolesta. MM-kilpailuissa heitettiin järjestäjän keihäillä, eikä niitä saanut kilpailupaikalta mukaan.

Kimmo Kinnusen mielestä keihään tunnearvo perustuu pitkälti siihen, että lahjoituksella saatiin kerättyä iso potti huutokaupan tarkoitukseen, eli mammografialaitteen hankintaan Äänekoskelle.

Niilo Tervanen ja isäni Jorma mahdollistivat omalta osaltaan laitteen hankinnan. Se, että jollakin on laittaa hyväntekeväisyyteen tällainen summa, on se, mikä pitäisi muistaa ja mitä tulee kunnioittaa. Keihäs näytteli sivuroolia tässä asiassa, tärkeintä oli tämä hyvän asian puolesta toimiminen, Kinnunen toteaa.

– Otsikointi jutussa oli huono ja perustui inhimilliseen virheeseen minun, eli jutun alkuperäisen kirjoittajan puolelta. Pahoittelen asiaa. Toivottavasti hieno tarina otsikon takana muistetaan, eikä se, onko keihäs aito vai ei, kaupungin viestintäkoordinaattori Heli Puputti kommentoi.

Keihäs tullaan edelleen sijoittamaan Areena Pankkarin tulevaan näyttelyyn.

Linkki alkuperäiseen tiedotteeseen: https://www.epressi.com/tiedotteet/kaupungit-ja-kunnat/kimmo-kinnusen-mm-91-voittokeihas-esille-aanekoski-areena-pankkarin-pysyvaan-nayttelyyn.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. ilpo Korhonen sanoo:

    Onhan se kiva, että Heli Puputti otti syyn niskoilleen. Ko. farssia ei olisi syntynyt lainkaan, mikäli Kimmo Kinnunen olisi jo juttua kirjoittaessa kertonut totuuden? Olen sitä mieltä, että Niilo Tervanen luuli ostaneensa aidon keihään, joka oli Shellillä näytteillä ja jonka sitten vei “turvaan” varkauden pelossa? Ja nyt totuus paljastui lähes 30 vuoden kuluttua hänellekin. Onhan selvää, että huutokauppahinta nousi korkeammaksi “aidosta” keihäästä, kuin että olisi mainittu, että keihäs on harjoituskeihäs. Tämä farssi lyö laudalta tullen mennen ääneseudun energian lomamökkiasian, tai kaupunginjohtajan valinnan, jossa Simo Salmelin jäi hopealle. Jorma Kinnunen on tuonpuoleisessa, joten asian todellista laitaa voidaan vain arvailla, eikä Tervanenkaan luultavasti tiedä sitä, saati sitten Kimmo?

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy