ÄKS

Klassikkoteatterin Accessories Fashion Show! – se on ihan kohta täällä

11.07.2022 12:13

Legendaarinen Klassikkoteatteri esittää Accessories Fashion Show! -nimisen esityksen Äänekoskella sunnuntaina 24. heinäkuuta. 

 

Esityskertoja on kaikkiaan kolme ja ne ovat kaikki saman päivän aikana klo 13.02, klo 15.07 ja klo 17.04. Esitys kestää vajaan tunnin.
Paikka on Klassikkoteatterille uusi: koivikkopuisto Kuhnamontien ja Tehtaankadun kulmauksessa. Paikan osoite on suurin piirtein Kuhnamontie 3. Accessories Fashion Show!:ssa esiintyvät Lasse Forsgren, Mika Lahtinen ja Tiina Oksanen.

– Katsojien toivotaan tuovan mukanaan oman istuimen kuten retkituolin tai viltin. Eväätkin saa ottaa. Pukeutua kannattaa sään mukaan – ja halutessaan esityksen teemaväreihin: valkoiseen, kultaan ja hopeaan, työryhmästä vinkataan.

Esitykseen on vapaa pääsy. Autoilijoita Klassikkoteatteri pyytää suosimaan pysäköintialueita ja huolehtimaan, että tieväylät pysyvät vapaina liikenteelle.

– Accessories Fashion Show! -teos huteroittaa positiivisessa hengessä inhimillisen toimijuuden totunnaisuuksia ja korostaa esineiden osallisuutta inhimillisen maailman rakentumisessa ja toiminnassa kysyen ihmisen ja esineen rooleja toimijoina ja toimintaa synnyttävinä aktivaattoreina. Mitä tehdä? Alkaakko kursia kokoon? Antaakko repsottaa? Korjatakko vai heittääkkö pois? Mikä tänä päivänä, tässä ajassa, saa ihmisen toimimaan? Mikä saa liikkeelle? Mikä pysäyttää?

Jos et vielä ihan ymmärtänyt, niin lisätään:

– Toimijuuksien törmäyspisteessä teos avaa kokijan arkiseen elämänpiiriin repeämän, jonka äärellä voi pohtia omaa kokemustaan aktiivisena toimijana, passiivisena vastaanottajana, aktiivisena vastaanottajana ja passiivisena toimijana olemisesta.

Tai sitten jotain muuta

Klassikkoteatterin Accessories Fashion Show! Osoitteessa noin Kuhnamontie 3

su 24.7. klo 13.02, 15.07  ja 17.04

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy