ÄKS

Koko perheen Elorieha valloittaa Rantapuiston – lavalle nousee paikallisia esiintyjiä

11.08.2023 06:00
Viitaniemen viihdeorkesteri tulee viihdyttämään Eloriehaan.

Koko perheen Elorieha käynnistyy Äänekosken Rantapuistossa perjantaina 11.8. klo 17. Tänä kesänä vietetään mukavaa iltaa yhdessä jo 13. kerran.

 

Tapahtuma kokoaa koulujen aloitusviikolla yhteen äänekoskelaiset ja naapuripaikkakuntalaisetkin vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan leppoisasta tunnelmasta.

Ulkoilmatapahtumassa yhdistykset ja yritykset esittelevät toimintaansa ja järjestävät hauskaa puuhaa. Tapahtuma-alueella on muun muassa RC-autoja, poneja, VPK:n ja Ala-Keiteleen Järvipelastajien kalustoa, lajiesittelyjä, SPR:n nallesairaala, koriskisoja ja paljon muuta. Perheen pienimpiä kutsuu keppiheppakisa huippuhienolla esteradalla Ääneseudun Ratsastajien pisteellä sekä nonstop-pehmoeläinnäyttely Äänekosken 4H:n pisteellä. Äänekosken Urheiluautoilijoiden pisteellä ajetaan puolestaan Rantapuiston herruudesta digitaalisessa rallicross-kisassa. 125-vuotias Höyrylaiva S/S Toimi risteilee Äänejärven vierasvenelaiturista tapahtuman ajan.

Eloriehassa jaetaan myös Sisä-Suomen Lehden Olli-patsas. Se myönnetään vuosittain ansioituneelle äänekoskelaiselle henkilölle tai yhteisölle, joka on tuonut Äänekoskea monipuolisesti esille ja toiminut hyvässä yhteistyössä paikallislehden kanssa.

Rantapuiston esiintymislavalle nousevat tänä vuonna Duo Alla&Tuula, Taikuri Jore sekä Viitaniemen viihdeorkesteri.

– Ukrainalainen laulaja-lauluntekijä Alla Voronkova (kitara) ja ystävänsä Tuula Plattonen (viulu) esittävät Voronkovan omia sävelmiä sekä ukrainalaisia kansansävelmiä. Äänekosken oma Taikuri Jore ei juuri esittelyä kaipaa. Luvassa on jännittävää taikuutta lapsille ja lapsenmielisille.
Viitaniemen viihdeorkesteri on taitavien äänekoskelais- ja jyväskyläläislähtöisten nuorten muusikoiden kokoonpano, joka pistää tanssijalkaan vipinää. Nimestään huolimatta tämä orkesteri on allerginen humpalle, Sisä-Suomen Lehdestä kerrotaan.

Sisä-Suomen Lehti toimii Eloriehan vastuullisena järjestäjänä. Tapahtuma on päihteetön ja pääsymaksuton.

Elorieha pe 11.8. Äänekosken Rantapuistossa klo 17-20

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy