ÄKS

Kosken Ääniä tulee taas!

14.10.2021 13:00

Ajankohtaisia tapahtumia Äänekoskelta on jälleen kasattu Kosken Ääni-videosarjaan.

Video julkaistaan kahdessa osassa, jotta jokainen voi katsoa itseään kiinnostavia aiheita. Ensimmäiseltä videolta löydät uusimmat tiedot koronatilanteesta ja suosituksista sekä Painotalon remontin kuulumiset ja kulttuurisyksyn ohjelman. Toiselta videolta löytyy urheilun huumaa Ylipainehallin avajaisista ja Äänekoski Areena Pankkarilla järjestetyn kaupungin isännöimän ottelun tunnelmia.

– Kosken Ääni-videosarja kehittyy ajan kanssa. Näin alkuvaiheessa haetaan parasta muotoa viestiä ajankohtaisista aiheista mahdollisimman kiinnostavasti. Haluamme nostaa esille paikallisia toimijoita ja antaa ääni kaupunkilaisille videoiden avulla. Seuraavien videoiden ideoita on jo paljon, mutta otamme mielellämme vastaan ideoita myös kuntalaisilta, kertoo matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen.

– Ensimmäinen video herätti kiinnostusta ja videoiden kautta tapahtuva viestintä kiinnostaa äänekoskelaisia selkeästi. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan tästä kehitettyä sellainen viestinnän malli, jolla tieto kulkee ajankohtaisesti ja mielenkiintoisesti kuntalaisten saataville,Hytönen jatkaa.

Videon näet täältä:

https://youtu.be/XrYBb8cNo4I

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy