ÄKS

Kymmenen vuotta yrittämistä

02.10.2021 17:35
Onnea, Elina Nykänen, uusiin tiloihin!

Kohta saa hakemalla hakea Suolahden pääkadun varrelta tyhjää liiketilaa. Viimeisimpänä avasi Kosmetologipalvelut Elina. 

 

Elina Nykänen avasi kymmenen vuotta sitten ystävänsä Sanna Hyytiäisen kanssa yrityksen Asemakadulle, vanhan aseman päähän. Tässä välissä on ennättänyt tapahtua paljon, ja nyt on tullut aika kääntää uusi sivu yrittämisen historiassa. 

Elina Nykänen esittelee kaunista liiketilaansa Suolahdessa, Asemakadun sen uudemman aseman päässä, apteekin vieressä. Kymmenen vuoden aikana on tapahtunut monenlaisia asioita, perhe on kasvanut ja nyt yrittäjää pitää kiireisinä myös pian kaksi- ja neljävuotiaat lapset. Pari viikkoa ssitten vietettiin Kosmetologipalvelut Elinan avajaisia – ilman avajaishässäkkää. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi päätti Elina olla järjestämättä isoja kemuja. 

– Onneksi löytyy omasta takaa remonttitaitoista porukkaa. Tänne tehtiin pieni pintaremontti eli uusittiin lattiat ja listat sekä maalattiin seinät. Olen tyytyväinen tähän tilaan, Elina kertoo. 

Elina jättäytyi pois Adeleinesta jo ensimmäisen lapsen syntymän myötä. 

– Tein kuitenkin kotona töitä. Nyt on hoitohuone tarpeen kun perhe on kasvanut. Tykkään myös, että työ ja kotielämä ovat erillään toisistaan. Olin kotona neljä vuotta, joten tänne uuteen liikkeeseen on erittäin mukava tulla, Elina hymyilee. 

Kosmetologipalvelut Elina tarjoaa perinteisten kosmetologipalveluiden lisäksi myös jalka- ja käsihoitoja sekä ripsen ja kulmien laittoa. Listalta löytyy myös kuumakivihierontaa. 

– Hyllystä löytyy hoitotuotteita niin kasvoille, käsille kuin jaloillekin, Elina kertoo.

Jos haluaa vaihtelua tai muutoksia ilmeeseen kannattaa katse kiinnittää ripsiin ja kulmiin. Kulmien muotoilu ja värjäys on pieni kasvojenkohotus. 

– Ripsien kestotaivutus on lisännyt suosiota ja ripsipidennykset ovat tainneet tulla jäädäkseen. Ripsipidennyksiä voi laittaa oman maun mukaan, joko luonnollisen klassisista ripsipidennyksistä aina megatuuheisiin ripsiin, Elina vinkkaa. 

Uusi tuotesarja vei Elinan kouluttautumaan. Vinkki uuteen tuotesarjaan tuli yrittäjäkollega Sannalta. Uusi sarja tarjoaa myös erilaisia happokuorintahoitoja eri iho-ongelmiin.

– Kuorinnalla sadaan aikaan tasainen iho. Kuorinta stimuloi solujen uusiutumista. AHA- tai retinolkuorinnat voidaan tehdä hoitosarjana. Molemmat sopivat pigmenttiläiskien, ryppyjen, ohuiden juonteiden, aknen ja kuivan ihon käsittelyyn, Elina kertoo. 

Kahden pienen lapsen äiti on nyt uuden edessä. Lapsukaiset ovat viihtyneet Alkulan päiväkodissa. Uuteen elämänrytmiin totutteluun ei tarvinnut tuhlata aikaa, sillä palaset ovat loksahdelleet paikoilleen. 

– Nyt työn alla on yrityksen kotisivujen uudistus. Tervetuloa kaikki uudet ja jo tutut asiakkaat, Elina Nykänen toivottaa. 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy