ÄKS

Lähellä on hyvää -kampanja on jo käynnissä

22.11.2020 08:00 (muokattu 22.11.2020 10:35)
Lähellä on hyvää -kampanjan logon on suunnitellut äänekoskelainen Ad Alfred

Tule mukaan tukemaan paikallisia yrityksiä ja hanki tänä vuonna lahjaksi apua tarvitsevalle lähellä on hyvää -lahjakortti.

 

Äänekoskella käynnistyi yrittäjien, diakoniatyön ja Äänekosken kaupungin yhteinen kampanja, joka kantaa nimeä Lähellä on hyvää. Kampanjalle logon on suunnitellut talkootyönä äänekoskelainen mainostoimisto Ad Alfred. 

– Logon omena on aihetta kuvaava elementti: omena ei putoa kauaksi puusta, joka muistuttaa ostamaan paikallisilta toimijoilta. Logon värimaailma on Äänekoskea kuvaava, logon suunnitellut Jari Haapamäki kertoo. 

Kampanjassa paikalliset yrittäjät niin palvelualoilta kuin perinteisistä kivijalkakaupoistakin ovat lanseeranneet uusia lahjakortteja. Näiden lahjakorttien avulla on helpompi hankkia paikallisia palveluita tai tuotteita lahjaksi, joko läheisille tai hyväntekeväisyyteen. 

– Jos lahjakortin ostaa hyväntekeväisyyteen se jätetään kampanjaan suunnattuun postilaatikkoon, jotka on merkitty lähellä on hyvää -logolla. Jos lahjakortin ostaa läheiselleen se otetaan normaalisti mukaan lahjan saajaa odottamaan, kampanjan järjestelyistä vastaavat kertovat. 

Nyt on todella hyvä tilaisuus tarjota hyvää niin paikallisille yrityksille kuin itse  lahjan saajalle. 

– Lahjan ei tarvitse olla kallis. Uskon, että moni saattaa ilahtua vaikkapa pullakahveista paikalliseen kahvilaan, pizzalahjakortista, elokuvalipusta tai jalkahoidosta, Jaana Muurikainen seurakunnan diakoniasta vinkkaa. 

Voit ilmoittaa yrityksesi mukaan Lähellä on hyvää -kampanjaan ja mukana olevat yritykset löytyvät Äänekosken kaupungin nettisivuilta tai Äänekoski -applikaatiosta Asiointi -osuudesta. Tunnistat myös mukana olevat yritykset lähellä on hyvää -lomppuogosta. 

– Kampanjasta on tarkoitus tehdä perinne, ja tällä kertaa kampanja on voimassa tammikuun loppuun saakka, kertoo Äänekosken yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jussi Kangas. 

 Kampanja laitettiin käyntiin Äänekosken  joulukadun avajaisissa, perjantaina 20. marraskuuta. 

– Jokainen Äänekoskella toimiva yritys voi ilmoittautua mukaan kampanjaan, jossa kannustetaan hankkimaan lahjakortteja paikallisilta yrityksiltä ja antamaan lahjaksi palveluita, vs. elinvoimajohtaja Markku Rautiainen elinvoimayksiköstä kertoo. 

Kampanjan ajatuksena on myös auttaa niitä, joilla ei ole varaa kuin välttämättömään, eikä aina siihenkään. 

– Samalla tuodaan esille myös uusia lahjaideoita, joilla voi ilahduttaa läheistä tai ketä tahansa avun tarpeessa olevaa. Läheisten lisäksi lahjakortteja voi hankkia suoraan hyväntekeväisyyteen, jotka kaupungin sosiaalitoimi sekä seurakunnan diakoniatyöntekijät toimittavat eteenpäin Äänekoskella.

Lähellä on hyvää – kampanja-aika on 20.11.2020-31.1.2021. Yritys voi liittyä kampanjaan mukaan koko kampanja-ajan. Lahjakortit voivat olla voimassa pidempäänkin ja yritys voi itse määrittää niiden voimassaoloajan. Kampanjassa mukana ovat Äänekosken kaupunki, yrittäjät ry sekä seurakunta.

Aiemmin:

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy