ÄKS

Majakassa vaihtui luotsi – Matti Leppänen antoi ruorin Sara Niskaselle

04.06.2021 15:00

Suolahdessa on oltu jo hetki ilman yhteistä kokoontumispaikkaa, mutta eipä olla enää, sillä Majakka avaa ovensa huomenna lauantaina.

 

Majakassa vaihtui isäntä emäntään, kun vetovastuun ravintolan pyörittämisestä otti niin Viljoksen kuin Majakankin tiskin takaa tuttu kasvo, Sara Niskanen. 

– Minun lisäksi tiskin takaa ja keittiöstä löytyy muitakin entuudestaan tuttuja, Sara Niskanen hymyilee. 

Mitään radikaaleja muutoksia ei ole luvassa ja tulossa. Upealla paikalla, aivan Keiteleen rannan pinnassa oleva ravintola on jo itsessään pieni nähtävyys. Veneilijöille ravintolan aukeaminen on varmasti odotettu juttu, sillä kaupungin muista satamista saa hakea palveluita. 

– Odotan innolla tulevaa. Eipä ole kuin hetki, kun sanoin, ettei minusta tule koskaan yrittäjää. Kun Matti soitti ja ehdotti tämmöistä yhteistyötä, ei minun tarvinnut kauan asian kanssa pohdiskella, Niskanen naurahtaa. 

Matti Leppänen on tyytyväinen, kun sai siirrettyä yrittäjyyden viestikapulaa tuoreisiin ja innokkaisiin käsiin. 

– Jään vielä toimintaan mukaan niin sanotuksi takapiruksi, mutta jatkossa roolini tulee olemaan lähinnä erilaisten ohjelmien ja tapahtumien järjestämisessä. Ja jatkossakin tehdään vahvasti yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Olen todella tyytyväinen siihen että saimme Majakkaan suolahtelaislähtöisen yrittäjän, jolla on kova tahto kehittää paikasta vielä entistäkin parempi kokonaisuus, Leppänen sanoo. 

Majakka on koko perheen ravintola, jonka listalta löytyvät jo edellisistä kesistä tutut pizzat ja burgerit. 

– Listalle laadittu myös jotain uutta, Niskanen vinkkaa. 

– Uskon, että tälle paikalle on iso etu siitä, että nyt on ohjaksissa joku, joka pystyy keskittymään Majakkaan täysillä ilman, että ajankäyttö jakautuu moneen suuntaan. Seuraan mielenkiinnolla, miten hommat lähtee Saran käsissä etenemään. Uskon, että hyvin menee, sillä Saran kanssa ovat asiat tupanneet sujumaan hyvin, Leppänen sanoo. 

Majakka on avoinna kesäkuukausina viikon jokaisena päivänä. Arkisin ja sunnuntaisin klo 11-20 ja pe-la klo 11-24.

– Su-to keittiö menee kiinni seitsemältä ja perjantaisin ja lauantaisin yhdeksältä. Juomapuolen kanssa mielelläänkin venytetään arkena aukioloaikoja jos vaan porukkaa riittää, Niskanen lupaa

Kannattaa myös laittaa majakan face- ja instasivut seurantaan. Sieltä saa aina nopeasti tietoa tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta.

Ravintola Majakan avajaiset lauantaina 5. kesäkuuta – ovet avataan klo 11. Illalla esiintymässä J. Vehkala

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy