ÄKS

Metsä Group Äänekoski avoimet ovet -tapahtuma kiinnosti yli 1300 vierailijaa

19.09.2023 10:33
Päivän aikana vierailijoille esiteltiin Pro Nemuksella vierailijakeskuksen perusnäyttelyn lisäksi liiketoiminta-alueiden toimintaa ja ulkotiloissa metsäalan työkoneita sekä pelastuslaitoksen kalustoa. Kuva: Metsä Group

Lauantaina 16.9.2023 vietettiin Metsä Groupin Äänekosken tehdasintegraatin avoimia ovia. Päivän aikana tapahtuma-alueella kävi yli 1300 vierasta. Vierailijoita päivässä oli lapsiperheistä opiskelijoihin ja eläkeläisiin.

 

Päivän aikana vierailijoille esiteltiin Pro Nemuksella vierailijakeskuksen perusnäyttelyn lisäksi liiketoiminta-alueiden toimintaa ja ulkotiloissa metsäalan työkoneita sekä pelastuslaitoksen kalustoa. Lapsille oli järjestetty Äänekosken 4H-yhdistyksen pitämä lasten puuhapiste. Tehdasaluetta esiteltiin bussikierroksilla, joita isännöivät eri liiketoiminta-alueiden työntekijät. Vierailijoille tarjottiin paella-lounas ja pullakahvit.

– Päivä onnistui hienosti ja oli tunnelmaltaan mukava ja lämminhenkinen. Ihmiset olivat kiinnostuneita Metsä Groupin liiketoiminta-alueista ja henkilökuntaa haluttiin jututtaa. Erityisesti uudet innovaatiot ja puusta jalostettavat tuotteet kiinnostivat vierailijoita. Oma henkilökunta sekä tapahtuman yhteistyökumppanit onnistuivat hienosti isossa tapahtumaponnistuksessa ja voimmekin olla erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, iloitsevat Äänekosken tehdasintegraatin tehtaanjohtajat Ari-Pekka Vanamo, Timo Tallinenja Jouko Pussi.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy