ÄKS

MIelipide: Kuinka urheiluseurojen ja -järjestöjen tukeminen Äänekoskella tapahtuu?

20.07.2023 11:49
Kuvituskuva.

Kuinka kaupunki ja vapaa-ajan lautakunta määrittelee avustuksen saajia? Seuroille tiedoksi aluksi tärkeä asia. Tukia ei voi saada jos ei edes hakemuksia tehdä. Mutta savustaako kuminkäryisten moottoriurheilijoiden taho kaupungin päättäjät kauemmaksi? Äänekosken Moottorikerho on perustettu v.1964. Eli pitkäaikainen seura mikä tekee hyvää työtä mm. äänekoskelaisten nuorison parissa. Vuokraa telttoja, pöytyjiä erilaisiin tapahtumiin. Ja sitten tuo mopokerho.

Sainkin pojaltani jo taannoin, keväällä puhelinsoiton jossa hän innokkaana kertoi juuri olleensa mopokerhossa Äänekoskella. Kuinka moni ääneseutulainen nuori on saanut ensi kosketuksensa mopoiluun, Ääneksoken moottorikerhon järjestämässä mopokerhossa. Ja ilmaiseksi!
Seura tekee pyyteentöntä työ Ääneseudulla.

Mielestäni Äänekoski voisi tukea tarpeeksi Äänekosken moottorikerhoa. Ei.. nyt juuri kerholaiset ajettiin Spotin tiloista muualle? Ja tilalle saadaan hienot tilat, mutta tietääkseni epäkäytännölliset sellaiset.

Pankkari, liikuntatalo, jäähalli, tekonurmikenttä, palloiluhalli, 2x uimahallit, hiihto sekä laskettelu. Teatteri, tanssi, musiikki ja Suolahtisali (Suolahtisalin kannattajana saanen laittaa tähän listaan mukaan). Äänekoskella on loistavat harrastusmahdollisuudet. Ja näitä tuetaan asianmukaisesti

En heti voi sanoa mitä moottorikerho saanut. Päinvastoin, ajetaan pois toimitilastaan, koska rakennus puretaan kohta. On vuosi 2023. Katsotaan mikä vuosi Spotti rakennus puretaan. Äänekoskella kun on nyt rakennuksia mitä pitää purkaa, ei vaan mitään ole tapahtunut.
Ja nykyään on tullut suosituksi sisäilmaongelmat joihin vedotaan. Tuntuu siltä että kun yhdelläkin pikkusen nenä vuotaa niin, tilat tyhjäksi, ja purkutuomio päälle

Äänekosken Moottorikerho, pitäisikö seuran nimeä hieman muokata? Olisiko Äänekosken Huiman Moottoriseura?
Itse allekirjoitttanut ei harrasta moottoriurheilua. Mutta kun kulkee, niin kuulee asioita.
Ja huomaa epäkohtia.

Jokatapauksessa mopokerho aivan loistava palvelu. Kiitos Äänekosken Moottorikerholle !

Marko Nykänen
Äänekosken Perussuomalaiset

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy