Musakorneri: Miljoonasade – Sähköinen Rouva Maa


Äänekoskelle on luvassa Miljoonasadetta lauantain sääennusteessa.

Musakorneri omii Mijoonasateenkin lähes äänekoskelaiseksi bändiksi – ihan pokkana! 

 

Miljoonasade on äänekoskelaisten huulilla ja korvissa justiinsa nyt. Musakornerin kellarissa lallatellaan ja rallatellaan Miljoonasadetta Äänekosken keikan aattona. Pistäkää siis sormet korviin, jos satutte Torikadun toimitukseen!

Sähköinen Rouva Maa -sinkun ilmestymisestä alkaa olla jo neljä vuotta aikaa. Miljoonasateen syntymästä 35 vuotta. Sen aikaiset varsin sähköiset kreppirautatukkaneidit ovat tänään jo keski-ikäisiä rouvia, mutta sitäkin sähköisempiä! Nähtäväksi jää kuinka huikeaksi lauantaina Pankkari Areenalla ilta sukeutuu.

Joku musakornerifani miettii tässä kohtaa, että kuinka Miljoonasade on muka ”lähes äänekoskelainen kokoonpano”.

Miljoonasateen kitaristi ja säveltäjä Nurron Matti eli Matti Nurro on tuttu näky Äänekoskella, Pohjoisen Keski-Suomen Ammattioppilaitoksessa Äänekoskella opena konservatiivisempia kuin rokkistaran hommia tekevä Matti opettaa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajiksi opiskelevia. Ura alkoi Suolahdessa Keski-Suomen Rokkibreikiltä jo vuonna 2008.

Sähköinen Rouva Maa kuunnellaan tarkasti.

– Taattua Miljoonasadetta tämäkin. Tuttu klangi, joten mitäpä sitä konseptia muuttamaan, kun jalka osui lankulle het kerrasta vuonna -85, kellarissa tuumaillaan.

La 18.1.2020, klo 19 Miljoonasade, Äänekoski Areena Pankkari. Vanha Vaasantie 462, Äänekoski. Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.

 

Vastaa