ÄKS

Ohjelmallinen markkinatapahtuma Äänekoski ÄKSÖN odottaa parempia aikoja

18.02.2021 12:26
STIG ry:n Harri Kautto kairaa tapahtuman perustuksia paperipuu ui patsaan altaaseen

Äänekosken keskustaan suunniteltu Äänekoski ÄKSÖN -tapahtuma oli tarkoitus järjestää ensimmäisen kerran joulukuussa, mutta silloin koronarajoitukset astuivat kuvaan. Tapahtuman suunnitteluryhmästä kerrotaan, että kirvestä ei ole heitetty kaivoon vaan Äänekosken yrittäjien, kaupungin ja STIG ry:n ideoima tapahtuma järjestetään heti, kun tilanne sen sallii.

Äänekoski ÄKSÖN -tapahtuman tarkoitus on tarjota vaihtuvista teemoista koostuvaa ohjelmallista markkinahumua Äänekosken keskustaan joka kuukauden ensimmäinen lauantai. Lisäksi tapahtuma luo hyvän pohjan monenlaiselle yhteistyölle ja aika näyttää mihin kaikkeen se taipuu.
– Suunnitteluryhmän tahtotila tapahtuman suhteen on kova, sillä loppupelissä paikkakunnan elävöittäminen ja viihtyvyyden lisääminen on omissa käsissä. Tässä kaikki uusi on aina kehittämisen arvoista, Juha Oksanen STIG ry:stä kertoo.
Tapahtuma tarjoaa lisäksi Ääneseutulaisille yrittäjille, kädentaitajille, järjestöille ja muille vastaaville toimijoille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan ilmaisilla myynti- ja esittelypaikoilla.
– Tällainen yhteen hiileen puhaltaminen on nykypäivänä kovin harvinaista, vaikka sitä tarvitaisiin oikeasti enemmän. Kun rajoituksia höllennetään ja ensimmäisen tapahtuman ajankohta varmistuu niin siitä kerrotaan tarkemmin paikallislehtien lisäksi Äänekosken kaupungin nettisivujen tapahtumakalenterissa, Oksanen vinkkaa.
Lisätietoa tapahtumasta saa tarvittaessa STIG ry:ltä

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy