ÄKS

Plänet B lanseerasi vastuullisuustyökalun Äänekosken biokiertotalous-ekosysteemiin

02.07.2020 10:25

Miksi on järkevää ja vastuullista harjoittaa liiketoimintaa maailmanluokan biokiertotalous-ekosysteemissä? Sen tarinan kertoo Plänet B Äänekoskelta yhdessä yritysten kanssa, juuri lanseeratun vastuullisuusraportointityökalun Impact Reportin avulla.

 

Raportointityökalun avulla kerrotaan mihin maailman laajuisiin ja paikallisiin ongelmiin Plänet B ekosysteemin toiminnalla voidaan vaikuttaa ja millainen vaikutus on.

– Tulet huomaamaan myös miten ekosysteemi toimii, ketä toimijoita siellä on ja mitä raaka-aineita, tuotteita ja sivuvirtoja tällä hetkellä hyödynnetään. Myös tulevaisuuden näkymää avataan. Haluamme sinut Plänet B:lle, kertoo Sari Åkerlund Plänet B:ltä.

Ajatus AskKaukon Impact Report- työkalun hyödyntämisestä Plänet B ekosysteemin kuvaamiseen lähti vuoden 2019 Bio- ja kiertotalous kasvupolun yhteydessä. AskKauko osallistui kyseiseen kasvuyrityssparrauskisaan ja Plänet B:ltä Äänekoskelta toimittiin polkukumppanina, tuomaristossa ja sparraajina.

– Jo ensimmäistä pitchausta kuunnellessa heräsi ajatus työkalun sopivuudesta yksittäisen yrityksen vastuullisuuden uudenlaisen tarinallistamisen lisäksi myös ekosysteemin toiminnan kuvaamiseksi, Åkerlund jatkaa.

Tarina ajan kuluessa tietenkin kehittyy, joten pysykää kanavalla www.planet.fi ja Take a look our impact https://www.impactreport.app/planetb/index.html?view=Home.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy