ÄKS

Suolahden Eläkkeensaajat kutsui Laukaan mukaan neljän yhdistyksen vahvaan yhteistyöhön

23.01.2024 13:18

Suolahden Eläkkeensaajat kutsui Laukaan Eläkkeensaajat mukaan vahvaan yhteistyöverkostoon, johon kuuluivat myös Konginkankaan, Konneveden ja Äänekosken Eläkkeensaajien yhdistykset.

 

Historiallisesti yhteistyöhön sisältyy aiemmin järjestetyt kiertävät iltamat, jotka ovat kiertäneet vuosittain eri yhdistyksissä. Tämä perinne luo vahvan pohjan uudelle yhteistyölle. Nyt, kun Laukaan Eläkkeensaajat liittyvät mukaan, yhteistyö saa entistä monipuolisemman ulottuvuuden.

Yhteistyön kehittämiseksi Suolahden yhdistys kutsui kaikkien viiden yhdistyksen aktiivijäsenet Suolahteen 15.2 koko päiväksi pohtimaan uusia yhteistyön muotoja. Tavoitteena on vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luoda entistä antoisampi verkosto Eläkkeensaajien kesken.

Tapahtumaan saapui runsaasti edustajia kaikista kutsutuista yhdistyksistä, yhteensä 29 osallistujaa. Päivän ohjasi ammattitaitoisesti Marja Raitaharju Eläkkeensaajien keskusliitosta. Päivän aikana keskusteltiin tulevaisuuden suunnitelmista ja yhteistyön hedelmistä. Tärkeimmiksi toimenpiteiksi nousivat retket ja matkat, koulutukset, urheilutapahtumat, vetävien esiintyjien hankkiminen, edunvalvonta sekä piiritason tapahtumien järjestäminen.

Yhteistyön hyödyt osoittautuivat runsaslukuisiksi ja haittoja ei juuri ilmennyt. On kuitenkin tärkeää varmistaa asianmukaiset talous- ja tiedonkulkuasiat sopimuksin, vastuujärjestelyin, velvoitteiden selkeyttämisellä, työn jaolla sekä aikatauluilla. Yhteistyön jatkumisesta sovittiin siten, että positiiviset aikomukset jalostetaan käytännön toimiksi eivätkä jää pöytälaatikoihin.

Teksti ja kuva, Helena Pihlajasaari

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy