ÄKS

Tarvikekeskus laajentaa Äänekoskella, avajaiset huhtikuussa

04.02.2021 14:37
Tarvikekskuksen tarjonta laajenee ja monipuolistuu Äänekoskella ja tulossa on myös uusia tuoteryhmiä.

Tarvikekeskukseen tulee runsaasti pihatilaa uusillekin tuoteryhmille.

 

Monitavaratalo Tarvikekeskus laajentaa toimintaansa Äänekoskella entisiin Agri Marketin tiloihin Sammonkadun varrella. Avajaiset pidetään huhtikuussa.

Yrittäjä Mikko Simonen kertoo, että toiminta jatkuu myös nykyisellä paikalla Torikadun varressa ja yritys on ostanut kiinteistön. Jatkossa toimintaa on Äänekoskella kahdessa kiinteistössä, jotka ovat ihan vierekkäin. Sammonkadun kiinteistön omistaa kaupunki.

Simonen toteaa, että palvelujen kehittämiseen on koettu tarvetta Äänekoskella ja siihen tarjoutui toimiva mahdollisuus, kun kauppakiinteistö laajoine sisäpihoineen vapautui.

– Toiset avajaiset ovat sitten lähempänä kesää, kun ulkomyymälä taimipihoineen puutarhatarvikkeineen ja isompinekin tuotteineen lähtee käyntiin, Simonen kertoo.

Tarjonta laajenee ja monipuolistuu Äänekoskella ja tulossa on myös uusia tuoteryhmiä. Tilavalle sisäpihalle saadaan hyvin esille muun muassa veneitä, laitureita ja piha-aittoja.

 – Kun ulkomyynti siirtyy nykyisen toimitilan seinustalta aitojen sisään ja osittain katoksen alle, tienvarsi siistiytyy ja rauhoittuu, Simonen toteaa ja lisää, että kehittämistoimien myötä pidetään mahdollisesti myös kolmannet avajaiset, kunhan ensin on asetuttu uusiin tiloihin.

Vastaa

  1. Faktojen tarkistus sanoo:

    Taisi kuitenkin olla Hankkija viimeisin toimija, viitisen vuotta sitten jäi Agrimarketit historiaan…

  2. Rasvakaapeli sanoo:

    Eikös agrimarketin/hankkijan rakennukset pitäny purkaa pois kerrostalojen tieltä, mutta hyvä vaan jos tiloihin tulee kaupallista toimintaa, eipä tule toista miljoonan euron hiekkakenttää keskustaan

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy