ÄKS

Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi eläkkeelle

30.10.2023 14:17
Uransa aikana Jari Rautjärvi on työskennellyt lukuisissa eri johtotehtävissä Suomessa, Sveitsissä ja Brasiliassa. Valtran toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2007 alkaen. 

Teollisuusneuvos Jari Rautjärvi jää eläkkeelle Valtran toimitusjohtajan tehtävästä vuoden 2023 lopussa yli kolmenkymmenen vuoden Valtra-uran jälkeen. 

 

Uransa aikana Jari Rautjärvi on työskennellyt lukuisissa eri johtotehtävissä Suomessa, Sveitsissä ja Brasiliassa. Valtran toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2007 alkaen.

Rautjärven toimitusjohtajakauden aikaa kuvastaa Valtran voimakas kansainvälinen kasvu ja brändin merkittävä vahvistuminen päämarkkina-alueilla. Valtrasta on kasvanut yksi Keski-Suomen johtavista vientiyrityksistä ja Valtran teknologiakampus Suolahdessa on alueella haluttu ja arvostettu työnantaja.

– Olen erittäin iloinen Valtran menestyksestä kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Menestyksen salaisuus on pitkälti siinä, että olemme onnistuneet säilyttämään Valtran erityisen tiimihengen organisaation kaikilla tasoilla läpi vuosikymmenten. Samaan aikaan olemme vahvistaneet kilpailukykyämme mittavalla investoinnilla tuotteisiimme, palveluihimme ja Suolahden tehtaaseen, Rautjärvi toteaa ja jatkaa:

–Organisaatio, joka yksituumaisesti asettaa asiakkaidensa menestyksen kaiken tekemisen keskiöön, menestyy varmasti myös tulevina aikoina.

Jari Rautjärvi on aktiivinen vaikuttaja myös valtakunnallisella tasolla. Hän on hoitanut merkittäviä, vuosia kestäneitä luottamustehtäviä muun muassa Keskuskauppakamarin ja Teknologiateollisuus ry:n hallituksissa sekä kansallisessa huoltovarmuusorganisaatiossa. Tunnustuksena yhteiskunnan eteen tehdystä työstä tasavallan presidentti myönsi Jari Rautjärvelle teollisuusneuvoksen arvonimen vuonna 2021. Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta promovoi Rautjärven kunniatohtoriksi vuonna 2016

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy