ÄKS

Yrittäjänpäivän huippuhetki: Elinvoimalupaus on allekirjoitettu

05.09.2023 10:53 (muokattu 05.09.2023 11:09)
Kaupunginjohtaja Matti Tuononen ja Äänekosken Yrittäjät ry:n Jarmo Vainikainen paiskasivat kättä elinvoimalupaukselle.

Äänekosken kaupunki haluaa olla mukana kehittämässä alueen ja Äänekosken elinvoimaa. Täten kaupunki on laatinut yhdessä Äänekosken Yrittäjät ry:n kanssa Elinvoimalupauksen.

 

Elinvoimalupaus kävi kaupunginhallituksessa Yrittäjänpäivänä aattona. Itse juhlapäivänä, 5.  syyskuuta, elinvoimalupaus allekirjoitettiin todistajien läsnäollessa kaupunginjohtaja Matti Tuonosen ja Äänekosken Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jarmo Vainikaisen toimesta. Elinvoimalupaus on voimassa valtuustokauden ajan  ja sitä seurataan säännöllisesti.

– Tällä lupauksella osapuolet sitoutuvat yhdessä vahvistamaan elinvoimaa sekä edistämään yrittäjäystävällistä ilmapiiriä, Tuononen sanoi.

Elinvoimalupauksessa Äänekosken kaupunki ja Äänekosken Yrittäjät ry sopivat panostavansa toimivaan vuoropuheluun, yrittäjämyönteisiin hankintoihin, yritysvaikutusten arviointiin, yrittäjyyteen kannustamiseeen ja kuntabarometrin tulosten hyödyntämiseeen sekä elinvoimaa ja elinkeinoja tukevaan viestintään ja markkinointiin.

– Yhteisillä tavoitteilla, toimenpiteillä ja aktiivisella seurannalla parannetaan konkreettisesti yritysten toimintaedellytyksiä Äänekoskella.

– Ollaan entistä yrittäjämyönteisempi ja -ystävällisempi kaupunki, elinvoimajohtaja Sari Åkerlund komppasi elinvoimalupausta.

Paperi allekirjoitettiin yrittäjänpäivänä 5.9.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy