Viljo’s avaa uuden toimipisteen Laukaaseen


Viljoksen lippulaiva ravintola pyörii entiseen tapaan sisarravintolan avaamisesta riippumatta.

Viljo’s Pub laajentaa toimintaansa toiselle puolelle Route 69:ä.

 

– Elokuun alusta olemme aloittaneet remonttia Laukaan keskustassa sijaitsevan Pub Kallion tiloissa ja sinne aukaisemme tämän kuun aikana Viljo’s Pub Laukaa -nimisen ravintolan. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitamme kun se varmistuu lopullisesti, Viljoksen omistaja Matti Leppänen kertoo.

Leppäsen mukaan laajentaminen on hautunut mielessä jo pitkään, ja nyt tilanne oli otollinen.
– Tästä on keskusteltu ensimmäisen kerran jo kun lumet oli maassa. Pyörittäjänvaihdokseen ei sisälly mitään dramatiikkaa vaan edellinen ravintoloitsija halusi siirtyä keskittymään muihin hommiin. Minä taas olin kiinnostunut Laukaan seudusta, Leppänen sanoo.

Entisen Pub Kallion tiloihin remontoitava Viljo’s Pub Laukaa tulee tavoittelemaan samaa rentoa meininkiä kuin lippulaivaravintola Suolahdessa. Leppäsen mukaan myös henkilökunta on osittain tuttua Suolahdesta. Pieni remontti uudistaa ravintolatilaa.

– Ensin remontoidaan sisätilat niiltä osin kuin näemme tarpeelliseksi ja sen jälkeen siirrytään terassin pariin kun saadaan ovet auki, Leppänen sanoo.

Asiakaslähtöisestä liiketoiminnastaan tuttu Leppänen ottaa vastaan myös toiveita ja ideoita uudelle ravintolalle.

– Vielä on mahdollista huudella toiveita, jos niitä on mielessä tulevaa toimintaa ajatellen. Suolahdessa jatkamme tottakai samaan malliin vaikka haarakonttori aukeaakin! Leppänen vakuuttaa.

Vastaa