ÄKS

KonnuKipinä valmiina jalkapallokauteen

25.01.2024 11:51 (muokattu 25.01.2024 11:56)
KonnuKipinä joukkueessa pelaa paljon pelaajia, jotka asuvat Äänekosken ja Koiviston alueella

Konneveden Urheilijoiden jalkapallojoukkue nousi jalkapallon Kuutosesta sarjaporrasta ylemmäksi Viitoseen.

 

Joukkue piti palaverin kauden päätteeksi ja mietti yhteistyökuvioita ja myös äänesti tästä. Joukkueen kaikki pelurit antoivat äänensä yhteistyökuviolle Koiviston Kipinän kanssa ja näin joukkueen uudeksi nimeksi tuli KonnuKipinä. Tämän jälkeen työryhmä sekä pelaajistoa kokoontui uudelleen ja perusti uuden jaoston, jossa uusi nimi joukkueelle sai, myös siunauksen Keski-Suomen piiriltä.

KonnuKipinä joukkueessa pelaa paljon pelaajia, jotka asuvat Äänekosken ja Koiviston alueella. Pelaajistosta lähti liikkeelle toive, että joukkue harjoittelisi enemmän lähellä pelaajistoa ja pelaisi kuitenkin pelinsä loistavalla Konneveden nurmikentällä. Joukkueen pelaajistoa osallistuu myös Ikämiesten SM-45 lopputurnaukseen kesällä ja Suomen Cuppiin. Pelaajistossa on paljon ikämiesikäisiä pelureita sekä nuoria nälkäisiä ja myös rennolla ilmeellä lajia harrastavia pelaajia.  

Konneveden jalkapallojaoston puheenjohtaja Jani Hotti pitää lapsille kerhotoimintaa Konnevedellä ja joukkueen kapteenistoon kuuluva Harri Jauhiainen pitää Äijälässä ja lisäksi valmentaja Marko Ikonen palloilukerhoa Koiviston koululla. Näiden kerhojen välille on vireillä yhteistyö kuvioita ja jalkapallokoulujen vetämistä.

Myös Kipinän puheenjohtaja Marko Mustonen on yhteistyökuviosta tyytyväinen, sillä seurassa on pitkään mietitty aloittaa jalkapallotoiminta.

– Tavoitteet ovat alkuun maltilliset, lähinnä harrastepohjalta aikuisten ja lasten osalta. Jatkossa pyrimme kehittämään myös junioritoimintaa, sanoo Kipinän Mustonen. Koivistossa on paljon lapsia ja jalkapalloon on helppo lähteä mukaan. Toki odotamme vielä kentän valmistumista uuden koulun kupeeseen, Mustonen sanoo.

– Tämän yhteistyön myötä saadaan lisää harrastetoimintaa kilpasarjojen rinnalle Keski-Suomeen. Hotti korostaa myös, että matalan kynnyksen harrastamiselle on kysyntää, kun kaikki ei halua niin totista kilpailua vaan nauttia lajin hienoudesta ilon kautta, Jani Hotti muistuttaa.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy