12.09.2021 20:20
KUVA: Rasa Jämsen.

Konnevedellä kilpailtiin kahvakuulaurheilun suomenmestaruuksista 4.-5. syyskuuta.

Äänekosken Huiman voimailujaoston kahvakuulaurheilijoita osallistui niin miesten kuin naisten sarjoihin. Globaali tilanne kuritti kilpailuita, joka näkyi osallistuja määrässä. Kisoihin osallistui kaikkiaan kolmisenkymmentä nostajaa, joista jokainen nosti yhden tai useamman lajin. Kilpailuiden tunnelma oli kaikesta huolimatta sähköinen ja energinen. Kilpailuiden taso oli korkea ja kisoissa nähtiinkin useita suomenennätys nostoja ja tuloksia.

Mari Kuukkanen palasi äitiysloman jälkeen kisalavoille ja mukaan tarttui yksi kulta, kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Sari Jäntti sijoittui neljänneksi 24kg biathlonissa sekä 16kg LC (rinnalleveto-työnnössä) ja hopeamitalin hän voitti 16kg bathlonissa. Ville Kuukkanen osallistui kolmannen kerran 24kg biathloniin ja tällä kertaa hän voitti mestaruuden.