ÄKS

Anssi Mustoselle maastojuoksun suomenmestaruus

08.05.2023 11:38
Anssi Mustonen taistelee mestaruudesta Lappeenrannan Lauri Nokkalan kanssa loppusuoralla. Kuva Alina Mustonen

Koiviston Kipinän Anssi Mustonen on saavuttanut suomenmestaruuden miehet 19-vuotiaiden sarjassa Helsingin Paloheinässä sunnuntaina 7.5.

Vaativalla maastoradalla koeteltiin juoksijoiden voimavarojen lisäksi teknistä osaamista. Anssi Mustosen taktiikka puri hyvin, varovaisen alun jälkeen hän latasi lopun kovaa. Mestaruus ratkesi vasta loppusuoralla mies miestä vastaan otattaen yhdessä Lappeenrannan Urheilumiesten Lauri Nokkalan kanssa. Anssin kiri puri tällä kertaa kullan arvoisesti.
Kipinän juoksijoiden mitalitili ei jäänyt pelkästään Anssin varaan. Lauantaina aikuisurheilijat ratkoivat samoilla radoilla suomenmestaruusmitalit. N45 sarjassa nähtiin kovatasoinen kilpailu, jossa Katja Mustonen taisteli itsensä pronssille. N55 sarjassa Heli Hyttinen juoksi niinikään hienosti pronssille. Saman perheen Tarmo Hyttinen sijoittui M55 sarjan vauhdikkaassa kilpailussa mallikkaasti yhdeksänneksi.
Pieni kyläseura Koiviston Kipinä osoitti jälleen voimansa Suomen juoksukartalla!