ÄKS

ÄU:n nuoret kisasivat viikonloppuna Youth Athletic Gameseissa Lahdessa

20.06.2022 12:03

Viime viikolla järjestettiin nelipäiväinen nuorisoyleisurheilun suurtapahtuma Youth Athletic Gamesit Lahdessa. Äänekosken Urheilijoilta mukana oli yhteensä 7 nuorta urheilijaa.

 

Kotiin viemiseksi saatiin arvokkaita kokemuksia ja lisäksi kolme kultamitalia. Peppi Soiluaho nappasi kaksi kultamitali T13 60m aidoista ja pituudesta, sekä Joona Soiluaho ja Otto Makkonen voittivat kuulan joukkuekilpailun.

Viikonloppu Lahdessa oli melko tuulinen ja usea urheilija pohtikin osittain tämän vuoksi parhaan vireen jääneen vielä uupumaan. Puhuri oli ajanut esimerkiksi Pepin siirtämään askelmerkkiä ja Selma Pollari, sekäIina Manner pohtivat tuulen vaikutuksia tuloksiinsa. Nuoret urheilijat kertovat kuitenkin olevansa pääosin tyytyväisiä suorituksiinsa. Enni Makkonen mainitsee, että vaikkei juuri viikonloppuna tullut omia ennätyksiä, olivat kisat oikein mukavat ja onnistuneet. Veera Manner kertoo olleensa tyytyväinen omaan juoksuunsa ja sen lähtöön. Otto Makkonen ja Joona Soiluaho iloitsivat hyvästä tiimityöstä kuulan joukkuekisassa.

Jokainen kisoissa ollut urheilija kertoi reissun olleen hieno kokemus ja hauskanpitoa riitti!

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy