ÄKS

Happee ja Äänekosken kaupunki järjestävät liigapelin Pankkari Areenalla

11.10.2019 16:32
Happee pelaa liigaottelun Äänekoskella.
Happee ja Äänekosken kaupunki järjestävät liigaottelun sekä junioreiden turnausviikonlopun Äänekosken uudella Pankkari Areenalla tammikuussa. Liigaottelussa Happee kohtaa sarjanousija Tikkurilan Tiikerit ja juniorit pelaavat paikallisen Intersport liigan pelejä.

 

Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen on innoissaan tulevasta tapahtumasta.

– Erittäin hienoa saada uudelle Areenallemme heti ensimmäisenä talvena Happeen liigajoukkue pelaamaan. Mukavaa on myös se, että juniorit pelaavat siellä samana viikonloppuna omia pelejään ja saadaan koko viikonlopun ajaksi Areenalle salibandytoimintaa. Päästiin Happeen kanssa molemmille toimivaan yhteistyöhön, olemme Happeen matkassa läpi kauden ja tämä tapahtumaviikonloppu huipentaa alkaneen ja koko kauden kestävän yhteistyön, Tuononen sanoo.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on myös tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön ja tulevaan tapahtumaan.

– Kun kuulimme Äänekosken uudesta Areenasta, niin heti tuli mieleemme, että siellä täytyy ehdottomasti tehdä jotain salibandyyn liittyvää yhteistyötä sekä Äänekosken kaupungin, että paikallisen seuran Suolahden Urhon kanssa. Tämä liigajoukkueen ja junioreiden yhteisviikonloppu on ehdottoman hieno asia kaikille ja näin päästään myös tukemaan paikallisen seuran toimintaa. Happee ja Urho ovat tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä ja on mukavaa, että salibandyn ja urheilun olosuhteet kehittyvät Äänekoskella näin hienosti uuden hienon hallin myötä, Kotilainen kertoo.

Pankkari Areenalle mahtuu n. 1300 katsojaa. Happeen ja Äänekosken tavoite on saada niin sanotusti mökki täyteen.

– Me haluamme tehdä tästä kuntalaisille ainutlaatuisen tapahtuman. Äänekoski tarjoaa kaikille alle 15 vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun ja 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat pääsevät otteluun 5 euron pääsylipulla. Liput tulevat myyntiin 12.12.2019 klo 12.00 ja lippujen myynnistä infotaan lisää lähempänä, kaupunginjohtaja Tuononen vahvistaa.

Kotilainen kertoo myös muista viikonloppuun liittyvistä asioista:

– Tulemme vierailemaan sekä Äänekosken, että Suolahden kouluilla Mika Kohosen ja Peter Kotilaisen johdolla ennen tapahtumaa. Lisäksi meiltä tulee otteluun bussikuljetuksia Jyväskylästä. Jäsenet ja kausikorttilaisemme pääsevät tähänkin otteluun veloituksetta, koska tämä on normaali liigaottelumme. Paikka on vain eri kuin normaalisti.

11.-12.1.2020 Happee-Tikkurilan Tiikerit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy