Huima Divisioona B:n finaaleihin

13.04.2021 10:42

Äänekosken Huima lunasti paikan 1B-Divisioonan finaalipeleihin kaatamalla toistamiseen Team Pajulahden lukemin 93-108.

Ottelu eteni tasaisesti ja puoliajalle mentiin Pajulahden johtaessa pisteellä 46-45. Kolmannella kympillä lahtelaisten heitto alkoi tippumaan, mutta Huima taisteli lopulta jakso voittoon 28-33. Viimeisellä kympillä Huima katkaisi lahtelaisten pyristelyt ja näin matkaa finaaleihin.

Huima onnistui jälleen Eemi Luukkosen puolustamisessa ja lopulta mies keskittyi enemmän kiukutteluun kuin joukkueensa auttamiseen. Huimalta peräti kuusi pelaajaa upotti kaksinumeroiset pisteet. Prentiss Nixon keräsi huimat 40 pistettä. KaVaughn Scott upotti 20 pistettä. Kalle Koivunen 14, Veeti Jämsen 13, Joni Pohjonen 11 ja Abdimaalik Yusuf 10 pistettä.

Finaalit aloitetaan lauantaina 17.4. Äänekoskella.

Vastustaja ei ole vielä selvillä sillä Kipinä tasoitti välieräsarjan tänään ja kolmas ratkaiseva välierä pelataan tulevana keskiviikkona.

1. Bullriver sanoo:

Onpas Nixon äitynyt todella kovaan kevätvireeseen. Huima suosikkina finaaliin. Kipinä riepotteli FoKoPoa mielinmäärin ja otti 52 pisteen kotivoiton. Historian siipien havinaa, täystyrmäys. Keskiviikkona on Forssassa varmasti kovempi vastus edessä, mutta hegemonia pitäisi nyt olla Kipinän leirissä. Ehkä todellakin nähdään finaali kahden Äänekoskelaisjoukkueen kesken 👍