ÄKS

Huimalle pitkästä aikaa jenkkivahvistus

12.09.2019 21:59

Kaksi edellistä kautta täysin kotimaisin voimin B-divisioonaa tahkonnut Huiman miesten joukkue on värvännyt tulevalle kaudelle ulkomaalaisvahvistuksen. Pittsburgh Staten yliopistossa viime kaudella pelannut 206-senttinen Trenton Clayton saapuu vahvistamaan äänekoskelaisten korinalustaa. 

Clayton pelasi NCAA II-tasolla pelaavan Pittsburgin riveissä edelliskaudella keskimäärin 19,7 minuuttia 8 pisteen ja 4,1 levypallon keskiarvoilla. Clayton on puhdas korinaluspelaaja, jota alleviivaa se muun muassa seikka, että hän ei ole koko yliopistourallaan ottanut ainuttakaan kolmen pisteen heittoa. 

– Haimme joukkueeseen sisäpelaajaa ja Trenton sopi siihen täydellisesti. Hänellä on vahvat raamit ja kokonsa sekä fyysisyytensä avulla hän tulee varmasti auttamaan meitä molemmissa kenttäpäädyissä. Ilman vahvistusta olisi sisäpelimme jäänyt kapeaksi ja näin saamme kaikki pelaajat omille pelipaikoilleen, koripallojaoston puheenjohtaja Hannu Kautto kommentoi hankintaansa Huiman nettisivuilla. 

Samassa yhteydessä Huima ilmoitti tehneensä ensi kautta koskevan sopimuksen pitkäaikaisen kapteeninsa Otto Jämsenin kanssa. 

Huimalla on nyt kasassa sopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Jämsenin ja Claytonin lisäksi nimensä sopimuspaperiin ovat raapustaneet Juuso Salmi, Veeti Jämsen, Kalle Koivunen, Roni Hälikkö ja Kasperi Häkkinen. Lisäksi Jukka Ohtonen, jolla oli jo olemassa oleva sopimus tulevalle kaudelle. Joukkuetta valmentaa Tommi Koskinen.

Huima esiintyy ensimmäisen kerran yleisölle harjoitusottelun merkeissä tiistaina 17.9., kun JBA:n alle 19 vuotiaiden joukkue saapuu uunituoreelle Äänekoski Areena Pankkarille. 

Alla video Claytonin viime kauden huippuhetkistä:

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. Rasvakaapeli sanoo:

    Ilmankos kaikkia tilavuokria nostetaan että saahaan taas Huimalle lisää rahaa. Ilman huimaa ei tarvitsisi lypsää rahaa tilavuokrilla 😉

  2. Riittääkö pelaajat? sanoo:

    Heh. Kahdeksan pelaajaa sarjakauden kynnyksellä? Lisää pitäs tulla, jotta saa kauden pelattua. Ei edes koripallossa pärjää alle 10 pelaajalla.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy