ÄKS

Huippuvalmentajat Portugalista Keski-Suomeen

02.07.2020 14:04

Nyt on mahdollisuus motivoituneille ja lahjakkaille 9 – 16 -vuotiaille jalkapalloilijoille 17.-19.7.  lähteä valmennukseen Jyväskylään ja vielä kauemmaksikin. 

 

Leirillä on huippuvalmentajat, joilla valmennuskokemusta SL Benfica ja Sporting CP -akatemioista. Harjoitusleirille osallistuvilla pelaajilla on mahdollisuus päästä kokemaan Euroopan johtavien akatemioiden harjoitusmenetelmät ja päästä harjoitusleirille Sporting CP -akatemiaan Lissaboniin.

Joao Plantier (UEFA PRO), NF Academyn johtaja, on toiminut seitsemän vuotta ikäkausijoukkueiden päävalmentajana Sporting -akatemiassa.

– Pääpainopisteemme leireillä on pelikäsityksen opettaminen. Siinä näemme Suomalaisilla pelaajilla eniten parannettavaa, etenkin nuoremmissa ikäluokissa. Siksi pyrimme luomaan pelinomaisia harjoitteita, joissa pelaajat joutuvat tekemään nopeita päätöksiä otteluintensiteetillä, Kari Blomberg kertoo.

Kolmepäiväisen leirin aikana pelaajilla on yhteensä kuusi harjoitusta ja kolme teorialuentoa. Sen lisäksi kunnianhimoisilla pelaajilla on mahdollisuus päästä harjoitusleirille Sporting CP -akatemiaan. Ikäluokissa 2007, 2006, 2005 ja 2004 valitaan «player of the age category» -pelaajat, jotka kutsutaan osallistumaan maksutta NF Qualification -leirille Tanskaan yhdessä 30 muun Pohjoimaisen NF International -leirin voittajien kanssa. NF Qualification -leiriltä peräti 8 pelaajaa (2 jokaisesta ikäluokasta) voittaa try-out -leirin Sporting CP -akatemiassa.

Nuoremmilla ikäluokille leiri on tilaisuus oppia lisää ja nähdä miten Portugalin huippuakatemioissa harjoitellaan. Kaikilla leirille osallistuvilla pelaajilla on mahdollisuus päästä pelaamaan NF Academyn paidassa turnauksiin ympäri Eurooppaa ja päästä haastamaan itsensä kovia eurooppalaisia joukkueita vastaan

Vuonna 2019, NF International -leiri järjestettiin 20 eri kaupungissa Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa ja kaikkiaan 50 pelaajaa sai paikan NF Qualification -leirille Tanskaan. Tanskassa oli paikalla Sporting CP:n oma pelaajatarkkailija ja tapahtuman lopuksi hän valitsi 6 pelaajaa viikon mittaiselle testileirille Sportingin kuuluisaan akatemiaan. Nyt sama mahdollisuus päästä Sporting CP akatemiaan viikoksi näyttämään taitonsa on myös Suomalaisilla pelaajilla.

Suomessa järjestetään kesän aikana seitsemän leiriä. Jyväskylän leiri järjestetään Palokan tekonurmella 17.-19.7. Lue lisää: www.nfacademy.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy