ÄKS

Katkaistaan sitkeältä huhulta siivet: ÄKSää ei ole myyty – eikä olla myymässä

29.11.2019 13:59 (muokattu 30.11.2019 08:30)
Olemme puhtaasti yksityinen ja paikallinen yritys, päätoimittaja Marjo Steffansson painottaa ja katkaisee huhulta siivet.
Muutama viikko on kaupungilla kiertänyt varsin sitkeäksi osoittautunut huhu, joka kertoo, että Äänekosken Kaupunkisanomat Oy on myynyt liiketoimintansa ja osakkeensa ”jollekin”.  Huhu ei pidä paikkaansa. 
 
 
– Huhu ei pidä paikkaansa millään muotoa. Emme voi ymmärtää huhun liikkeelle laittaneen tai laittaneiden motiiveja, ÄKSän päätoimittaja, perustaja ja hallituksen jäsen Marjo Steffansson harmittelee. 

Tuuli huulia liikuttaa vailla minkäänlaista totuutta, mutta miksi? 
– Se, on hyvä kysymys. ÄKSän lähes yhdeksänvuotisen taipaleen aikana on monenlaista höpöpuhetta korviimme kantautunut. Tällaisilla valheellisilla myyntipuheilla aiheutetaan yhtiöllemme hankaluuksia, joten katsoimme parhaaksi korjata asian. ÄKSän omistajapohja on sama, kuin perustaessamme yhtiön, eikä ÄKSää olla kaupittelemassa mihinkään suuntaan. Olemme puhtaasti yksityinen ja paikallinen yritys, Steffansson sanoo. 
 
Äänekosken Kaupunkisanomat (ÄKS) on yksityinen ja itsenäinen kaupunkilehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi maaliskuussa 2011. Normaalisti joka toinen viikko torstaisin ilmestyvä ÄKS on aikakauslehtityyppinen, leikattu tabloid. Lehden levikki on 11 400 ja se jaetaan ilmaiseksi kaikkiin koteihin sekä yrityksiin Äänekoskella, Suolahdessa, Sumiaisissa ja Konginkankaalla ja osin myös Uuraisilla. ÄKSällä on myös omat, aktiivisesti päivitettävät nettisivut.

Lehden päätoimittajana toimii Marjo Steffansson. Osakeyhtiön toimitusjohtaja on Pirjo Hakkarainen ja hallituksen puheenjohtaja äänekoskelaissyntyinen Keijo Honkonen. Työministerinä toimiva Timo Harakka toimi hallituksen puheenjohtajana, kunnes luopui tehtävästä ja omistajuudesta lähdettyään eurovaaliehdokkaaksi syksyllä 2013. Harakka palasi omistajaksi myöhemmin. Edellisten lisäksi ÄKSän perustajiin ja omistajiin kuuluvat muun muassa äänekoskelaissyntyiset toimittajat Terho Vuorinen ja Teijo Piilonen ja kirjailija Reijo Honkonen.

ÄKS kuuluu Sanomalehtien liittoon.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy