Kipinä Basket kaatoi Raidersin – pelit jatkuu kotona jo sunnuntaina

11.11.2023 13:33

Perjantaina Kipinä Basket kohtasi toistaiseksi voitosta voittoon kulkeneen Raidersin Järvenpäässä. Tiukan taistelun jälkeen pisteet matkasivat Äänekoskelle lukemin 81-90 (42-44).

Kipinä on tällä kaudella aloittanut ottelut hitaasti lämmeten. Järvenpäässä Kipinä nappasi kuskin paikan kuitenkin jo alussa, johtaen parhaimmillaan jo 16 pisteellä. Toisella jaksolla Raidersin paikkapuolustus sekoitti ja hidasti Kipinän hyökkäämistä, ja puoliajalle lähdettiin tasaisesta tilanteesta.

Kipinä onnistui jälleen nykäisemään kolmannella jaksolla, ja tämä johto piti Raidersin kiristä huolimatta loppuun asti. Kipinä oli matkassa kahdeksan pelaajan voimin, ja onnistumisia tuli jokaiselle. Viisi pelaajaa pääsi kaksinumeroisille pisteille. Eemeli Laaksonen pelasi kauden parhaan pelinsä ja säkitti 11 pistettä. Coryon Mason teki pelaamisen hankalaksi sarjan parhaalle pistemiehelle Deshone Hicksille, joka kovasta puolustuksesta huolimatta nakutti tehokkaasti 32 pistettä.

Ottelun kulminaatiopiste nähtiin viimeisellä minuutilla kun eroa oli viisi pistettä. Raiders sai puolustuslevypallon ja lähti hyökkämään. Mason kuitenkin riisti pallon Hicksiltä ja käytännössä sinetöi ottelun tämän jälkeen vapaaheittoviivalta. Mason tilastoi 28 pistettä ja 7 syöttöä.

Kipinällä ei ole kauaa aikaa huilailla, sillä pelit jatkuvat jo sunnuntaina, kun liikuntatalolle vieraaksi saapuu Raholan Pyrkivä. Jatkuuko Kipinän orastava voittoputki? Se selviää sunnuntaina klo 17.00 alkavassa ottelussa!