Kipinä ryöväsi pisteet Hyvinkäältä – Robinson lämpeni toisella puolikkaalla

06.02.2021 11:22

Hyvinkään Martinhallilla pelattiin koripallon I-divisioona B:ssä tiukka vääntö sarjapisteistä HyPon ja Kipinän kesken täydet 40 minuuttia.

Kipinällä pelaamisen taso välillä ailahteli, tehtiin ottelussa huonoja valintoja, eikä pelitempo ottelun avausjaksolla ollut riittävää. HyPo pääsi heittämään 3 pisteen heittoja melko vapaasti. Suurimmillaan piste-ero oli ottelussa 9 pistettä HyPo:lle.

Toisella puoliajalla Kipinä sai kotijoukkueesta otetta, levypallopeli parantui, eikä annettu enää vapaita kolmen pisteen heittoja HyPo:lle. Tilanne kolmannen jakson jälkeen kotijoukkueelle 68-65.

Kipinän voiton kapellimestarina hääri Junior Robinson, joka tehtaili 45 pistettä. 12 syöttöä tilastoissa kertoo hänen hyvästä syöttötaidostaan.

Nuorukaisena HyPon paidassa pelannut Ville Pyykkönen heitti tutussa salissa 9 pistettä. Ottelun komeimman donkin esitti Lauri Jäntti.

Kipinä haki Hyvinkäältä vaikeasta ottelusta tärkeän voiton!

Ponteva – Kipinä 87-98 (24-24, 21-17, 23-24,19-33)

Kipinä: Ville Pyykkönen 9/1, Steve Robinson jr. 45/3/12 syöttöä, Jarmo Uecker 6/5, Tatu Koivunen 3/2, Juuso Mäntymaa 0/3, Jari Mäntymaa 0/0, Lauri Jäntti 18/15, Sami Mäntymaa 17/13.

Seuraava ottelu on 7.2. klo 16:00 Kipinä Basket – Ura Basket Äänekosken liikuntatalolla.

Otteluisäntänä tilitoimisto Aallon.

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta tuonkin ottelun voi katsoa Ruutu+ -palvelusta.