ÄKS

Mielipide Heikki Flinkman: Hitonlahdentien hidasteista

29.03.2020 15:26

Trump, Putin, Erdogan, Basar al-Assad, Kim Jong-un, Johnson, Orban ovat henkilöitä, joille  oikeudenmukaisuus käsitteessä saattaa olla ymmärtämisen vaikeuksia. Äänekosken päätöksentekoon on tarttunut samanmoinen globaali virus. Perustelluilla argumenteilla asian eteenpäin viemiseksi ei ole mitään merkitystä. Oikeudenmukaisuuden vaje näyttäisi valitsevan teknisen lautakunnan jäsenten enemmistössä.  

Voisin kuvitella, että hallituksen keskuudessa vallitsee ehkä samansuuntainen käsitys, koska puheenjohtaja ei ainakaan ollut halukas keskustelemaan asiasta, useista yhteydenotoista ja soittopyynnöstä huolimatta.

Kirjoittelu hidasteista voi tuntua tämän hetkisessä koronatilanteessa hyvin mitättömälle. Tosiasiahan on niin, että koronavirus selätetään enemmin tai myöhemmin, mutta hyppyrit on ja pysyy Hitonlahdentiellä, tehdään me täällä minkälaisia perusteltuja vaatimuksia tahansa. 

Asukkaista 91,11 % ovat vaatineet hidasteiden poistamista.

Mikäli mopomiitinkiä ei olisi ollut, ei olisi kenellekään tullut mieleen hidasteiden rakentaminen. Hyppyrit eivät poistaneet mopoilijoita, vaikutus oli päinvastainen, eikä muuta liikenne turvallisuus riskiä ole koskaan ollut. Väkisinkin tulee mieleen koulukiusatut. Ei ole mitenkään kivaa tulla kiusatuksi. Samanmoinen kiusatuksi tulemisen tunne tulee, joka päivä tietä käyttävien keskuudessa. 

Toivon kaikesta huolimatta meille kaikille äänekoskelaisille menestystä tulevaisuudessa ja, että  päätöksentekijät olisivat saaneet edes jotain opittavaa tästä asiasta.

Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Anna-Riitta Pentinpuro, sekä varajäsenet Raimo Lampinen ja Tomi Kinnunen. Kiitos, että puolustitte vaatimustamme.

 Heikki Flinkman

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy