ÄKS

Painotalon lahjapaketti – kulttuuriyllätyksiä uudistuneissa tiloissa

28.11.2022 10:02
Painotalo. Arkistokuva.

Äänekosken kulttuuritoimi juhlistaa kulttuurikeskus uudistunutta, esteetöntä ja käytännöllistä Painotaloa Painotalon lahjapaketti -tapahtumakokonaisuudella joulukuussa. Kulttuuriyllätyksistä päästään nauttimaan jouluviikkoa edeltävällä viikolla 50.

 

Ensimmäisestä lahjapaketista löytyvät päiväkotilaisten kulttuuriretket. Kulttuuriretkien ohjelmassa on kaksi tanssiesitystä, Keski-Suomen tanssin keskuksen LiiLaa ja Kahíme. LiiLaan ystäväkset Lii ja Laa (Anna Radu ja Laura Suonperä) tutustuttavat vauva- ja taaperoyleisöä kekseliäästi erilaisiin muotoihin ja väreihin. Isommille päiväkotilaisille suunnattu Anne-Maarit Kinnusen Kahíme käsittelee tanssin, esineteatterin ja leikin keinoin tunnetaitoja ja ystävyyttä.

Toisessa paketissa on äänekoskelaisten oman Syksyn sävel -voittajan ja tangoprinssin Leif Lindemanin konsertti. Jouluisen tunnelmallinen ja rento päiväkonsertti kuullaan isossa salissa torstaina 15.12. klo 13 alkaen. Maksuttomaan tilaisuuteen voi noutaa lipun Äänekosken pääkirjastolta asiakaspalveluaikoina.

Perjantain 16.12. klo 19 lahjapakettiin on kääritty 40-vuotista uraansa juhliva Neljä Ruusua, jonka konsertista saadaan nauttia ison salin katsomon istuimilla istuen, ikärajattomasti.

– Painotalon lahjapaketti on satsaus, jolla haluamme toivottaa yleisön tervetulleiksi nauttimaan Painotalon tarjonnasta. Meillä on upea, monikäyttöinen esittävän taiteen tila, jonka olemassaolo Äänekosken kokoisessa kaupungissa on itsessään aikamoinen ihme! Nyt on aika juhlia, toivon mukaan täysin salein, vs. kulttuurituottaja Heidi Kurtti iloitsee.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy