Pelikaanit jättivät sulkansa Suolahteen

06.10.2024 14:48 (muokattu 06.10.2024 14:52)
Kuva: Ville Hartikka.

Urho murskasi Pelikaanit lauantaina Suolahdessa pelatussa ottelussa, ja jatkaa puhtaalla pelillä sarjan kärjessä.

Paikallisvastustaja Jyväskylästä saapui otteluun ennakkoluulottomasti, ja ensimmäisessä erässä pistikin hölmistyneen kotijoukkueen ahtaalle eritoten erinomaisen maalivahtipelinsä myötä. Vieraat johtivatkin ensimmäiselle tauolle lähdettäessä ottelua lukemin 1-2. Toinen erä käänsi pelin. Täyden iltapuhteen (50 torjuntaa) saanut vieraiden Julius Suojanen ohitettiin kolmesti, ja Urho karkasi karkumatkalle, josta se ei enää luopunut.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen epäonnella, kun alkukaudesta maaleja liukuhihnalta iskenyt Atte Tiitinen törmäsi pahannäköisesti päin laitaa. Päätyovista pois luistellut Tiitinen loukkasi ylävartaloaan, ja aika näyttänee kuinka pitkän tauon peleistä mies joutuu pitämään. Maaleja Urho iski sen sijaan viisi, ja vastustajan jäädessä kahteen osumaan loppulukemat kirjattiin kotijoukkueelle lopulta selkeästi 9-2.

Urho jatkaa pelejään ensi lauantaina Varkaudessa, ja kotikaukalossa ryhmä nähdään sunnuntaina 20.10, kun Äänekosken kaupungin isännöimässä ilmaisottelussa vastaan luistelee Imatran Pesä. Ottelu alkaa kello 15.00.