Sarjakärki ei säikäyttänyt Urhoa – voitto kotiin Lappeenrannasta

26.01.2020 09:36
Arkistokuva.
Urho haki elintärkeät pisteet Lappeenrannasta kun se kukisti sarjakärki PEPOn lukemin 3-6.

Ensimmäiseen erään Urho sai murheellisen lähdön, kun PEPO iski kiekon maaliin vain minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen Urho sai kuitenkin juonesta kiinni, ja Jiri Suonikko se Ville-Jonas Loukkola iskivät kiekon reppuun ja Urhon erätaukojohtoon.
Toisessa erässä kiekkoa iskettiin maaliin tasatahtia, kun PEPO onnistui ensin tasoittamaan pelin, mutta erän loppupuolella Tuukka Halttunen iski Urhon takaisin johtoon.
Kolmannessa erässä Urho nukahti jälleen alussa, ja PEPO iski tasoituksen ohi erinomaisesti pelanneen Jyri Pussisen. Tämän jälkeen sisuuntunut Urho iski kuitenkin kolmesti. Ensin Halttunen vei illan toisellaan Urhon johtoon, ja vain alle puoli minuuttia tästä Antti Temonen vei Urhon jo kahden maalin johtoon. Konsta Jääskeläinen teki vielä maalin, ja loppulukemat olivat 3-6.
Urholle näin ollen tärkeät pisteet, ja pistejahti jatkuu heti sunnuntaina, kun bussin nokka suuntaa kohti Lapinlahtea.