Suolahdessa nähtiin huippukiekkoa – JYP-KalPa

02.09.2021 21:53

Suolahdessa nähtiin torstaina pitkään odotettu jääkiekko-ottelu, kun Jyväskylän JYP isännöi Kuopion KalPaa.

Lipunmyynti kävi ottelun alla kuumana, ja tapahtuma kiinnosti yleisöä niin Keski-Suomessa kuin Savossakin. Ottelun alkutahdit määräsi kuopiolaiset, jotka etenivät 0-1 johtoon ottelun alussa. Pelin edetessä myös JYP sai juonesta kiinni, ja tasoittikin Samuli Heleniuksen maalilla tilanteeksi 1-1. KalPa eteni jälleen johtoon, mutta erän lopussa JYPin Brad Lambert tasoitti ottelun jälleen tasalukuihin, ja pelissä edettiin erätauolle 2-2 lukemissa. Toinen erä eteni pienoisessa JYPin hallinnassa, ja vauhdikkaan erän ainokaisesta vastasikin kotijoukkueen Patrik Siikanen.

Kolmannessa eräs KalPa pääsi heti erän alusta kokeilemaan tasoitusta kahden miehen ylivoimalla. JYPin uhrautuva alivoimapeli kuitenkin kesti pitkän pyörityksen. Pian ylivoiman jälkeen kuopiolaiset kuitenkin onnistuivat tasoittamaan pelin Kasperi Puution maalilla.

Erän edetessä nähtiin muutama pieni poikapainikin, mutta lisämaaleja ei nähty ja näin ollen Suolahdessa saatiin viihdettä jatkoajan muodossa koko rahan edestä. Jatkoajan alkuminuuteilla JYP iski kuitenkin voittomaalin, kun Braden Christoffer löi kiekon maaliin. Näin ollen saatiin jällen upea liigaottelu Suolahdessa pelattua, jälleen kiitokset voi upeista järjestelyistä osoittaa Suolahden Urhon kiekkoväelle.