Toinen erä vaivaa edelleen Urhon edustusjoukkuetta – pisteet jäivät Lapinlahdelle

17.11.2019 11:11
Arkistokuva. Kuva: Valtteri Vainio
Lapinlahden Luistin jatkoi Urhon ahdinkoa, kun koko kauden tökkinyt toinen erä koitui jälleen kohtaloksi lauantai-illassa.

Ensimmäisen erän maalinteon aloitti LL-89, Ville Loukkola kuitenkin tasoitti pelin erän puolivälin jälkeen. Erän lopulla Urholle tarjottiin kahden miehen ylivoimaa, mutta tästä ei lisäosumia syntynyt.

Toinen erä oli sitten jälleen murheellinen. Lapinlahtelaisten iskiessä viisi maalia, Urholta onnistui ainoastaan Hiskias Hakala. 6-2 lukemista lähdettiin siis erätauolle.

Kolmannen erän aikana Urho viritteli pienimuotoista kiriä Hakalan ja Lasse Riitesuon osumilla, mutta voittajasta ei lopulta jäänyt epäselvää, ja pisteet jäivät Lapinlahdelle.

Seuraavan kerran pelataan kotikaukalossa, iun vieraaksi saapuu PEPO Lappeenrannasta. Ottelu alkaa lauantaina 23.11. kello 16. Ottelun jälkeen vietetään perinteistä Hockey Nightiä Ravintola Viljoksessa K-18.