Urho jäi pisteittä

25.10.2020 11:05
Arkistokuva. Kuva: Valtteri Vainio

Urholle ei pisteitä lauantai-iltana siunaantunut, kun se matkasi toista kertaa tällä kaudella Valkealaan.

Edellinen kohtaaminen päättyi Urhon eduksi 1-3, mutta nyt oli eri ääni kellossa. Kotijoukkue löi ottelun alkutahdit jo 50 sekunninin jälkeen siirtyen 1-0 johtoon. Tämän jälkeen vieraat kuitenkin iskivät pelin tasoihin Kristian Liimataisen maalilla. Erän lopulla kumpainenkin onnistui vielä kerran, ja Vili Vesalaisen maalin myötä mentiin tasatilanteessa erätauolle.

Toisessa erässä Urho johti ottelu kahteen otteeseen, Matias Kunelius ja Roope Vainikainen iskivät maalit mieheen, mutta myös kotijoukkueen ollessa tehokas, peli pysyi tasaisena.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen maalivahtia pommitettiin kaikkiaan 14 torjunnan verran, mutta kuten tämän alkukauden trendi on ollut, vastustaja vastasi maaleista. Valki iski kaksi kiekkoa ohi RP Luoman, ja pisteet jäivät Valkealaan.

Seuraava ottelu on luvassa Suolahdessa 7.11.,kun vastaan saapuu Warkis Varkaudesta.

Valki – Urho 6-4