ÄKS

Urho jatkaa voittokulkua, lauantaina kaatui hallitseva mestari

24.09.2023 08:44 (muokattu 25.09.2023 13:13)
arkistokuva.

Vahvasti kauden aloittanut kiekkomiehistö sai lauantaina kotiavaukseen vieraita naapurista, kun hallitseva mestari Gladiators saapui Suolahteen. Ottelusta muodostui juuri niin tiukka, kuin edellisvuosien kohtaamiset saattoi ennakoida. 

 

Avauserässä vieraat avasivat maalihanat, kun maalin ollessa pois paikaltaan kiekko lipui maalin ali. Hölmistyneenä oli niin kotijoukkue, kuin -yleisökin, ehkä myös osa vierasjoukkueesta. Tuomio oli kuitenkin maali, ja vieraat hetkeksi karkumatkalle. Kaksi minuuttia myöhemmin Onni Bomanin osumalla Urho kuitenkin kuittasi pelin tasoihin.

Toisessa erässä Urho meni johtoon, kun kapteeni Sami Pekkala huudatti kotiyleisöä osumallaan. Erän loppupuolella vieraat tulivat jälleen tasoihin, kun ylivoimalla osui vieraiden Aleksi Kangas. Kolmannesta erästä muodostuikin sitten trilleri. Ville Hakala vei vieraat johtoon erän puolivälissä, ja pakotti kotijoukkueen hakemaan tasoitusta lopulta ilman maalivahtia. Ajassa 59.38 tuntui että halli repesi liitoksistaan, kun Jarkko Kaasinen huudatti yli 400-päistä kotiyleisöä iskemällä pelin tasoihin, ja sitä myöten jatkoajalle.

Jatkoaikaa ei keretty pelata kuin vajaa minuutti, kun kotiyleisöllä oli jälleen aihetta juhlaan. Kristian Kujalan vahva työ hyökkäyspäässä palkittiin, ja laukaus viuhui vastustamattomasti vierasmaalin yläkulmaan. Näin ollen Urho jatkaa voittojen tiellä. Ensi lauantaina joukkue matkaa Suonenjoelle, seuraava kotiottelu on luvassa vasta 21.10. Valkealan Kiekkoa vastaan.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy