Urho vankisti voitollaan paikkaansa sarjan kärkikahinoissa

15.01.2023 15:42
Arkistokuva: Kuvamiehet

Urho avasi vuoden 2023 voitolla, ja vankisti paikkaansa sarjan kärkikahinoissa kun Valkealan Kiekko kaatui lauantai-iltana Suolahdessa lukemin 7-3.

Ottelun ensimmäisestä erästä muodostui rikkonainen, kun Urhon selkeästi vahvempi liike oli myrkkyä vierasjoukkueelle. ValKi joutui rikkomaan kerta toisensa jälkeen, ja Urho pääsikin pelaamaan ylivoimaa useampaan otteeseen. Kaksi ylivoimamaalia voivatkin kotijoukkueen 2-0 johdossa erätauolle.

Toisessa erässä oli havaittavissa pienimuotoista luulotautia, kun railakkaan hyökkäyspelin lomassa oman pään pelaaminen unohtui kotijoukkueelta pariin  otteeseen, näistä vieraat rokottivat kahdesti, ja Urhon onnistuessa vain kerran oli toisella erätauolla lukemat vain maalin erolla 3-2.

Kolmas erä oli kuitenkin lopulta yksipuolinen näytös. Maali toisensa jälkeen Urho rallatteli lopulta selvään voittoon, ja vahvisti paikkaansa sarjan kärkikaksikossa. Illan onnistujia Urholta olivat Kristian Kujala kahdella maalillaan Matias Kuneliuksen (1+2) ja Taneli Lappalaisen (0+3) säestäessä.

Seuraavan kerran Urho on kaukalossa heti ensi viikon lauantaina, kun se isännöi Suolahdessa Imatran Pesää. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 16.00.