Urholle jälleen karvas kotitappio

18.10.2020 11:08
Arkistokuva.

Kiekkomiehistö sai lauantaina vieraakseen sarjakärjen Suonenjoelta. Sukika oli aloittanut kauden tappioitta, joten kova iltapuhde oli tiedossa.

Urho heilutti maaliverkkoa jo ensimmäisen erän alusta, kun Kim Nabb yllätti laukauksellaaan vierasmaalivahdin.

Toisessa erässä vieraat pääsivät tasoittamaan ottelun, mutta tämän jälkeen Urho oli kuskin paikalla. Aku Kymäläinen ja Vili Vesalaisen maaleilla kotijoukkue johti jo 3-1. Sitten tuli kuitenkin murheellinen minuutti, ja vastustaja rankaisi kahdesti. Erätauolle lähdettiin lukemista 3-3.

Kolmannessa erässä paikkoja luotiin molempiin päihin, mutta vieraat onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Lopussa Urhon yrittäessä vimmatusti tasoitusta, SuKiKa iski viimeisen niitin tyhjään Urhomaaliin, ja pisteet matkasivat Suonenjoelle.

Urho – SuKiKa 3-5

Ensi lauantaina Urho matkaa Valkealaan, ja seuraava kotiottelu on luvassa lauantaina 7.11.