Urholle komea voitto

18.09.2022 09:24
Arkistokuva: Kuvamiehet

Urho nappasi kauden avauksestaan selvän voiton Pelikaaneista, kun se kaatoi Jyväskylän lauantai-illassa isäntäjoukkueen lukemin 1-7.

Ottelun ensimmäisessä erässä ottelun hallinnan ottanut Urho ei missään vaiheessa päästänyt isäntiä taistelemaan voitosta, vaikka ensimmäinen erä päättyikin vain 0-1 lukemiin Niko Pennasen osumalla.
Toisessa erässä nähtiinkin sitten vieraiden ilotulitusta, kun Urho iski viisi maalia kotijoukkueen verkkoon. Enempäänkin olisi ollut mahdollisuus, mutta kotijoukkueen maalilla Juuso Kopra esitti hyviä otteita.
Kolmannessa erässä pelailtiin pelikello loppuun, ja Pelikaanit pääsi vieraiden harmiksi rikkomaan kuparisen muutama minuutti ennen loppua.
Urho jatkaa otteluita heti sunnuntaina, kun Suolahteen saapuu vastustajaksi viime kauden mestari Gladiators. Ottelu jäähallissa alkaa kello 16.00.